Article Oversikt over selskaper
Banner

Meningsmåling

Burde Aktivitetveggen vise alle medlemmers aktivitet, ikke bare dine venners aktivitet? (du velger fremdeles selv om din egen aktivitet vises for alle registrerte, bare venner eller bare deg selv)
 
 • InnerLight Inc   ( 1 item )


  InnerLight holder til i Provo i delstaten Utah og er et ledende selskap innen kost- og ernæringsindustrien. Produktene er opprinnelig utviklet av dr. Robert O. Young, Ph.D. og InnerLights produkter har nå vært på markedet i 15 år. I januar 2001 introduserte InnerLight en ny markedsstrategi, slik at uavhengige distributører kan dele produktene med andre, noe som førte til rask og vedvarende vekst. Siden den gangen har InnerLight etablert seg i 32 land og solgt produkter for mer enn 540,000,000 kroner, og veksten fortsetter.

  Selskapets unike fortrinn er Dr Robert O. Young sitt uttrettelige arbeid og forskning på den menneskelige kropp og helse. Syre-Base balansen og Den nye Biologien har vært banebrytende i mange menneskers liv og er kanskje løsningen på de fleste av verdens helseproblemer i dag.

  Innerlight etablerte seg i Norge på forsommeren i 2008.


  Notis fra NetworkMarketing.no

  Vi legger vanligvis ikke ut selskap på våre lister før selskapet har vært i Norge i noen år, men gjør et unntak her fordi InnerLight i Norge primært består av proffesjonelle mikroskopister som arbeider for distributrører og kunder, dette bidrar til trygghet og korrekt informasjon og minsker faren for Hype(overdreven promotering) av produkter og muligheter.Vi ønsker selskapet velkommen i de seriøse selskapers rekker og ønsker lykke til i kampen for menneskers optimale helse.

 • Mary Kay   ( 1 item )

  Den 13. september 1963 startet Mary Kay Ash sitt drømme-foretak med et ønske om å berike kvinners liv. MaryKay har helt siden den dagen tilbudt kvinner over hele verden en usammenlignbar og ubegrenset karrieremulighet. Takket være solide grunnleggende verdier, en gylden regel og fellesskap mellom kvinner som forutsetning for framgang, har Mary Kay de siste 11 årene vært det best selgende merket innen hudpleie og kosmetikk i USA.

  I dag er Mary Kay et globalt foretak som omsetter for nærmere 1,8 milliarder dollar i grossistleddet (nærmere 3,6 milliarder dollar i konsumentleddet) og som i 11 år har vært USAs best selgende merke innen hudpleie og kosmetikk.

   

  Norsk Hjemmeside: www.marykaynorway.no

   

  Mary Kay er medlem av:

 • Direktesalgsforbundet (Norge)
 • Det europeiske direktesalgsforbundet (FEDSA)
 • Det internasjonale direktesalgsforbundet (WFDSA)
 • Direct Selling Association (DSA)
 • Les mer om Mary Kay i artiklene under.

 • Ecoflow   ( 1 item )
  ''
 • Andre selskap   ( 10 Artikler )
  ''
 • GOH - Generations of Health   ( 2 Artikler )

  Generations of Health ble grunnlagt av Lena Åkerman i 1996.

  Selskapet er nå i 20 land og startet med markedsføring av selskapet i Sverige og Danmark i 2006.

  Selskapet er nå 11 år gammelt og voksende.

   

  Hjemmeside: www.goh.biz

    

  Les mer om GOH i artiklene under

 • Tahitian Noni Int.   ( 16 Artikler )

  Preview

  Tahitian Noni International er et globalt, forskningsdrevet produktselskap som var det første til å oppdage og dele den næringsrike noniplanten med resten av verden. Den polynesiske urbefolkningen brukte noniplanten til å stabilisere kroppen og opprettholde et sunt og godt liv. Tahitian Noni International viderefører denne arven etter polynesierne gjennom TAHITIAN NONITM Juice og andre produkter for skjønnhet, velvære og en sunnere livsstil. Selskapet har som mål å tilby kundene og selvstendige produktkonsulenter nyskapende, næringsrike nonibaserte produkter av ypperste kvalitet.

  I løpet av de 11 årene selskapet har eksistert, har selskapet opplevd en sterk vekst. Etter 4 1/2 år var det omsatt for 1 milliard dollar - etter 7 år er det passert 2 milliarder dollar og etter 11 år har vi passert 4 mrd dollar i omsetning. Etter 11 år har selskapet betalt ut mer enn 2 mrd dollar i provisjoner og bonuser. Tahitian Noni er representert i over 70 land. I april 2007 åpnet Nordens første Tahitian NoniTM butikk i Stortingsgaten 4, Oslo.


  TAHITIAN NONITM utfører jevnlige forskinger på sine produkter. Den 5.juni 2003 ble Tahitian Noni Juice godkjent som "Novel Food" i EU som det første (og eneste) noniprodukt etter 4 års saksbehandling. I tillegg fører Tahitian Noni skjønnhet og velværeprodukter som er baserte på den næringsrike noniplanten. Produktlinjene er TAHITIAN NONITM Juice, kostbalanseprogram for kvinner, ernæringsprodukter, SPA. hudpleie, kroppspleie, te, gourmet, ernæring for dyr og nå også en gavekolleksjon.

  Preview

  Hjemmeside: www.tahitiannoni.no

   

  Selskapet er medlem av:

 • Direktesalgsforbundet (Norge)
 • Det europeiske direktesalgsforbundet (FEDSA)
 • Det internasjonale direktesalgsforbundet (WFDSA)
 • Direct Selling Association (DSA)

 • Shine Club   ( 6 Artikler )

  Preview

  Gründeren bak Shine, Anne-Hill Gunstensen, hadde på midten av 1960-tallet alvorlige hud- og leddlidelser. Naturmedisiner reddet Anne-Hill og hun bestemte seg for å bruke sitt liv på å utvikle naturlige helse- og velværeprodukter. Hun ville at flest mulig skulle få nyte godt av disse produktene. Etter mange år i bransjen, i flere store og anerkjente selskaper startet hun Shine i 1998.

  Shine er et Norsk selskap og feirer i år sitt 10-års jubileum. Selskapet tilbyr ca 50 produkter inne helsekost og hudpleie. Alle produktene er utviklet av selskapet i samarbeid med ledende produsenter og spesialister, hver på sine fagområder. Produktene består av kun naturlige ingredienser, og de er alle unike på sine områder. All produksjon skjer etter GMP-standard og det benyttes kun aktive ingredienser av standardiserte ekstrakter, med dokumentert effekt.

  Siden starten har Shine ekspandert, og er i dag representert i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Selskapet har hatt kraftig vekst de siste årene. Omsetningen har økt fra NOK 13 mill. i 2001 til NOK 67 mill. i 2007. Selskapet er eid av Nordic Health som vil bli børsnotert i løpet av 2008.

  Hjemmeside: www.ShineClub.no

  Shine er medlem av:

  Les mer om Shine Club i artikler under.

 • Oriflame   ( 9 Artikler )

  Oriflame ble grunnlagt i Sverige i 1967 av Robert af Jocknick og Jonas af Jocknick, og kom til Norge 2 år senere. I dag er Oriflame etablert i mer 55 land, og omsetter årlig for cirka 5,4 milliarder kroner.  Oriflame Norge AS har som mål å være blant de største innen direktesalg i Norge. De har hovedsete i Oslo, og omsatte i 2003 for over 67 millioner kroner.

  Oriflame International består i dag av over 1,5 millioner selvstendige distributører. Siden starten i 1967 har selskapet utviklet seg til en av Europas ledende kosmetikkbedrifter, og ekspanderer stadig globalt.

  Alle Oriflame-produkter er forsket på og utviklet ved deres eget forsknings- og utviklingssenter, og produsert ved egne fabrikker. De har derfor kontroll på sine produkter fra utvikling til ferdig produkt og kan derfor gi sine kunder 100% garanti. Produktene er heller ikke testet på dyr.

  Produkter: Hudpleie, sminke, parfyme, hår og kropp.

   

  Hjemmeside: www.oriflame.com

   

  Oriflame er medlem av:

 • Direktesalgsforbundet (Norge)
 • Det europeiske direktesalgsforbundet (FEDSA)
 • Det internasjonale direktesalgsforbundet (WFDSA)
 • Direct Selling Association (DSA)
 •  

   

  Les mer om Oriflame i artikler under.

   

   

 • Nu Skin   ( 4 Artikler )

  Nu Skin ble stiftet i 1984, og har fram til i dag bygget opp et nettverk av over 800 000 aktive distributører. Selskapet er nå et av verdens største selskaper innen direktesalg, og har som mål å bli det største.

  Selskapet omsetter årslig for 1 mrd dollar og driver forretning i over 45 land verden over.

  Nu Skin hevder at de har en av de mest fordelaktige kompensasjonsplanene innen nettverkssalg og at denne er utviklet for å gi distributørene en sjenerøs belønning for hardt arbeid og langsiktig engasjement.

  "Vi startet med et løfte om å utvikle hudpleieprodukter som bare inneholdt næringsrike ingredienser av høy kvalitet, uten unødvendige og ugunstige tilsetningsstoffer.

  I årenes løp har vi levd opp til dette løftet, samtidig som vi har jobbet for å tilby kundene våre hudpleie- og personlige pleieprodukter som drar fordel av den siste utviklingen innenfor dermatologi, kosmetologi, ernæringsvitenskap og etnobotanikk," skriver Nu Skin på sine hjemmesider.

  En virksomhet fra Nu Skin Enterprises ble tildelt bladet Health Magazines pris "Healthiest Facial Cleanser Award of 2000" for sin rensekrem i 2000.

  I tillegg til å drive lønnsom business, gir Nu Skin (ved Force for Good) støtte til etiopiske sykehus for å gi barn som er født med misdannelser muligheten til å vokse opp og leve et mer naturlig liv. Dette ser Nu Skin representanter på som en del av deres oppgave.

   

  Hjemmeside: www.nuskin.com  

   

  Selskapet er medlem av:

 • Direktesalgsforbundet (Norge)
 • Det europeiske direktesalgsforbundet (FEDSA)
 • Det internasjonale direktesalgsforbundet (WFDSA)
 • Direct Selling Association (DSA)
 •  

  Les mer om Nu Skin i artikler under.

 • Nikken   ( 5 Artikler )

  Nikken ble startet opp i 1973. I dag, 30 år senere, har selskapet ekspandert til store deler av verden, og har en årlig omsetning på mer enn 1,5 milliarder dollar.

  Grunnleggeren av Nikken, Isamu Masuda, så for seg at mennesets velvære var basert på fem sunnhetsprinsipper: Et sunt legeme, en sunn sjel, en sunn familie, et sunt samfunn og en sunn økonomi. Nikken har som mål å hjelpe mennesker med å oppnå disse fem målene. Selskapet, med konsernsjef Toshizo Watanabe i spissen, kan i dag vise til mer enn 30 millioner fornøyde kunder fra Asia, Amerika og Europa.

  Som leverandør av velværeprodukter til en av ti husstander i Japan, sikter nå Nikken mot nye høyder: I løpet av de neste ti årene skal nikken være etablert i minst 30 land.

  Nikken leverer i dag alt fra madrasser til sokker og hudkremer. Klikk her for å ta en nærmere titt på Nikkens mange produkter.

  Hjemmeside: www.nikkenuk.com

   

  Selskapet er medlem av:

 • Direktesalgsforbundet (Norge)
 • Det europeiske direktesalgsforbundet (FEDSA)
 • Det internasjonale direktesalgsforbundet (WFDSA)
 • Direct Selling Association (DSA)
 • Les mer om Nikken i artiklene under

 • Nature`s of Scandinavia   ( 2 Artikler )

  Nature's Own (Nature's Of Scandinavia) ble startet av Lars Mürbeck og Magnus Ahlén i 1994 i Sverige.


  Nature's Own åpnet i Norge i 1996 og ble startet i USA i 1970 og omsetter over 200 forskjellige forbruksvarer som husholdningsprodukter, kosttilskudd, hudpleie og sminke.

  Selskapet er etablert i flere land, hovedsakelig i Nord-Europa og Nord-Amerika.

   

  Hjemmeside: www.naturesofscandinavia.com

   

  Nature`s er medlem av: Direktesalgsforbundet (Norge)

 • LR Health & Beauty   ( 2 Artikler )

  LR Health & Beauty Systems er et av de største tyske direktesalgsforetak på området helse og skjønnhetsprodukter.

  Foretaket produserer kosmetikk og kosttilskudd i Tyskland og markedsfører dette verden over. LR ble grunnlagt i 1985 og regnes i dag på områdene helse og kosttilskudd blant de ledende direktesalgsforetak i Europa, med 250 000 selvstendige LR-forhandlere i 27 land. Den årlige omsetningen i 2005 var på mer enn 180 millioner €.

  Slagord er: Feel good. Look great.

   

  Hjemmeside: lr-international.com

   

  LR Health & Beauty Systems er medlem av:

 • Direktesalgsforbundet (Norge)
 • Det europeiske direktesalgsforbundet (FEDSA)
 • Det internasjonale direktesalgsforbundet (WFDSA)
 • Direct Selling Association (DSA)
 • Les mer om LR i artikler under

   

 • Life Plus   ( 1 item )

  Life Plus ble grunnlagt allerede i 1936, men var da en vanlig legemiddelprodusent. I dag er det et rent Network Marketing selskap med over 110 forskjellige produkter.

  Med J. Robert Lemon i spissen har Life Plus i dag over en million distributører/kunder fordelt på over 65 land.

  Life Plus tilbyr gratis medlemskap, og operer uten noen form for kontrakt eller skriftlig avtale. Det er heller ingen kjøpsplikt, men ønsker en å motta provisjon/bonus for salg i sin downline, kreves det et kjøp på ca. 530 kroner den aktuelle måneden.

   

  Hjemmeside:www.lifeplus.com

   

  Life Plus er medlem av:

 • Direktesalgsforbundet (Norge)
 • Det europeiske direktesalgsforbundet (FEDSA)
 • Det internasjonale direktesalgsforbundet (WFDSA)
 • Direct Selling Association (DSA)
 • Les mer om Life Plus på artikler under.

 • Herbalife   ( 6 Artikler )

  Herbalife ble stiftet i 1980 av Mark Hughes. Selskapet er etablert i over 50 land og har over en million distributører.


  Globalt omsatte Herbalife i 2003 for cirka 8,3 milliarder kroner. Selskapet har 1.5 millioner d
  istributører i 63 land. Selskapet omsetter for 3 milliarder dollar årlig, det tilsvarer 18 milliarder NOK pr år.

  I dag tilbyr Herbalife en lang rekke produkter, ikke bare for tap av vekt. Produktene er først og fremst:

  1. Vekttap
  2. Kosttilskudd
  3. Hudpleie
  4. Hårpleie

   

  Hjemmeside: www.herbalife.com

  Herbalife er medlem av:
 • Direktesalgsforbundet (Norge)
 • Det europeiske direktesalgsforbundet (FEDSA)
 • Det internasjonale direktesalgsforbundet (WFDSA)
 • Direct Selling Association (DSA)
 • Les mer om Herbalife i artiklene under.

 • ACN   ( 8 Artikler )

  ACN ble startet av 5 personer i 1993, direktør er Greg Provenzano og visedirektørene Mike Cupisz, Tony Cupisz, Robert Stevanovski og J.D. Sullivan.

  ACN har i gjennomsnitt vokst med over 40% i omsetning årlig siden de startet i 1993 og er i dag verdens største direktesalgsselskap av kommunikasjonstjenester.

  Selskapet har snart rundet en omsetning på 1 milliard USD og er dermed blant de største networkmarketing selskap i verden i dag. Denne om setningen kommer fra kun 19 land i verden.

  ACN er det mest omsettende selskapet innen direktesalg i Norge med rundt 118 millioner kroner i omsetning.

   

  Hjemmeside: www.acneuro.com

  ACN er medlem av:

 • Direktesalgsforbundet (Norge)
 • Det europeiske direktesalgsforbundet (FEDSA)
 • Det internasjonale direktesalgsforbundet (WFDSA)
 • Direct Selling Association (DSA)
 • Les mer om ACN i artiklene under.

 • Forever Living Products   ( 15 Artikler )

  Forever Living Products er et av verdens største nettverksselskaper. Selskapet har over 8 millioner distributører fordelt på over 110 land, og kan vise til en årlig omsetning i overkant av 13 milli arder kroner.

  Selskapet er grunnlagt av Rex Maughan i 1978 og har snart en 30 års trackrecord.

   

  Hjemmeside: www.foreverliving.se

   

  Selskapet er medlem av:

 • Direktesalgsforbundet (Norge)
 • Det europeiske direktesalgsforbundet (FEDSA)
 • Det internasjonale direktesalgsforbundet (WFDSA)
 • Direct Selling Association (DSA)
 •  

  Les mer om Forever Living Products i artiklene under

 • Amway   ( 4 Artikler )

  Amway International ble grunnlagt 1959 av Rich DeVos og Jay Van Andel. Selskapet har over 3 millioner distributører, spredt på 80 forskjellige land. Amway ble etablert i Norge i juli 1999.


  • Amway åpnet var Vietnam i slutten av 2007. Amway har aldri stengt et marked.
  • Amway driver forretningen på mer enn 30 forskjellige språk i hele verden.
  • Amway eksisterer på 26 europeiske markeder.
  • Amway har mer enn 13.000 ansatte på verdensbasis.
  • Amway selger opptil 6 milliarder tabletter/kapsler av produkter under NUTRILITE/NUTRIWAY varemerket hvert år.
  • ARTISTRY™ er et av de 4 mest solgte prestisjemerker innenfor ansiktshudpleie og kosmetikk.
  • Amway er en verdensleder innen direktesalg av forbruksvarer.

  Dette er produktkategoriene Amway forhandler:

  -Rengjøring av hjemmet
  -Personlig pleie

  -Ernæring og velvære
  -Spesielle livsstilsprodukter

  Selskapet leverer et bredt spekter av produkter innen kosttilskudd, vann rensesystem, sminke og kosmetikk og renholds produkter.

  Amway forhandler NUTRILITE/NUTRIWAY™ som er verdens ledende varemerke innenfor vitaminer, mineraler og kosttilskudd (i tablett/kapselform, basert på en undersøkelse gjort av Euromonitor for salget i 2005).

  Amway er det eldste eksisterende nettverksselskapet i verden i dag.

  Hjemmeside: www.amway.no

  Amway er medlem av:

 • Direktesalgsforbundet (Norge)
 • Det europeiske direktesalgsforbundet (FEDSA)
 • Det internasjonale direktesalgsforbundet (WFDSA)
 • Direct Selling Association (DSA)
 • Les mer om Amway i artiklene under

Banner