Article Selskap: InnerLight Inc
Banner

Meningsmåling

Burde Aktivitetveggen vise alle medlemmers aktivitet, ikke bare dine venners aktivitet? (du velger fremdeles selv om din egen aktivitet vises for alle registrerte, bare venner eller bare deg selv)
 

InnerLight Inc og Dr Robert Young har begrave

News image

Det har lenge vært en konflikt pågående mellom nettverksselskapet Innerlight og Dr Robert Young. Vi gratulerer alle In...

Les hele artikkelen

Relaterte emner: InnerLight Inc

-
+
12


InnerLight holder til i Provo i delstaten Utah og er et ledende selskap innen kost- og ernæringsindustrien. Produktene er opprinnelig utviklet av dr. Robert O. Young, Ph.D. og InnerLights produkter har nå vært på markedet i 15 år. I januar 2001 introduserte InnerLight en ny markedsstrategi, slik at uavhengige distributører kan dele produktene med andre, noe som førte til rask og vedvarende vekst. Siden den gangen har InnerLight etablert seg i 32 land og solgt produkter for mer enn 540,000,000 kroner, og veksten fortsetter.

Selskapets unike fortrinn er Dr Robert O. Young sitt uttrettelige arbeid og forskning på den menneskelige kropp og helse. Syre-Base balansen og Den nye Biologien har vært banebrytende i mange menneskers liv og er kanskje løsningen på de fleste av verdens helseproblemer i dag.

Innerlight etablerte seg i Norge på forsommeren i 2008.


Notis fra NetworkMarketing.no

Vi legger vanligvis ikke ut selskap på våre lister før selskapet har vært i Norge i noen år, men gjør et unntak her fordi InnerLight i Norge primært består av proffesjonelle mikroskopister som arbeider for distributrører og kunder, dette bidrar til trygghet og korrekt informasjon og minsker faren for Hype(overdreven promotering) av produkter og muligheter.Vi ønsker selskapet velkommen i de seriøse selskapers rekker og ønsker lykke til i kampen for menneskers optimale helse.

Banner