Article Selskap: Nikken
Banner

Meningsmåling

Burde Aktivitetveggen vise alle medlemmers aktivitet, ikke bare dine venners aktivitet? (du velger fremdeles selv om din egen aktivitet vises for alle registrerte, bare venner eller bare deg selv)
 

Enig om fremtiden

News image

' Nikken utvider satsingsområdet og ønsker å bli et heldekkende helsekonsept

Les hele artikkelen

«Hensikten er inntekt»

{mosimage} Møt Nikken-distributøren som har klare meninger om det å drive en business.

Les hele artikkelen

Nikken tatt opp som prøvemedlem...

News image

Nikken Norge AS er tatt opp som prøvemedlem i Direktesalgsforbundet 16 juni 2005. Dette er et stort løft for et seri&o...

Les hele artikkelen

Nedover for Nikken

News image

Salget av madrasser, sokker, hudkremer og magnetterapi-produkter gikk ikke like bra i fjor som i 2002, men resultatet endte på...

Les hele artikkelen

Sov godt med Nikken

News image

Nikken gir deg mulighet til å tjene gode penger og sove meget godt om natten på avanserte madrasser. Selskapet, som er b...

Les hele artikkelen

Relaterte emner: Nikken

-
+
12

Nikken ble startet opp i 1973. I dag, 30 år senere, har selskapet ekspandert til store deler av verden, og har en årlig omsetning på mer enn 1,5 milliarder dollar.

Grunnleggeren av Nikken, Isamu Masuda, så for seg at mennesets velvære var basert på fem sunnhetsprinsipper: Et sunt legeme, en sunn sjel, en sunn familie, et sunt samfunn og en sunn økonomi. Nikken har som mål å hjelpe mennesker med å oppnå disse fem målene. Selskapet, med konsernsjef Toshizo Watanabe i spissen, kan i dag vise til mer enn 30 millioner fornøyde kunder fra Asia, Amerika og Europa.

Som leverandør av velværeprodukter til en av ti husstander i Japan, sikter nå Nikken mot nye høyder: I løpet av de neste ti årene skal nikken være etablert i minst 30 land.

Nikken leverer i dag alt fra madrasser til sokker og hudkremer. Klikk her for å ta en nærmere titt på Nikkens mange produkter.

Hjemmeside: www.nikkenuk.com

 

Selskapet er medlem av:

  • Direktesalgsforbundet (Norge)
  • Det europeiske direktesalgsforbundet (FEDSA)
  • Det internasjonale direktesalgsforbundet (WFDSA)
  • Direct Selling Association (DSA)
  • Les mer om Nikken i artiklene under

    Banner