Article Vi lanserer nå en ”splitter ny” NetworkMarketing.no
Banner

Meningsmåling

Burde Aktivitetveggen vise alle medlemmers aktivitet, ikke bare dine venners aktivitet? (du velger fremdeles selv om din egen aktivitet vises for alle registrerte, bare venner eller bare deg selv)
 
Vi lanserer nå en ”splitter ny” NetworkMarketing.no

 

Vår entusiasme er stor over hvilke fantastiske muligheter vi kan gi deg som nettverker nå og i tiden fremmover.

Lær deg å bruke vårt nye interaktive community for nettverkere over hele landet! Du vil nå få en serie nyhetsbrev som vil ta deg skritt for skritt igjennom de spennende funksjoner du nå får fri tilgang til å benytte!

Vi tror dette kan revolusjonere direktesalgsbransjens muligheter i Norden og heve ryktet og ansienniteten i industrien, samt skape en felles arena for erfaringer, kunnskap, ideer og nye muligheter for alle!
Den nye versjonen av MLM.no / NWM.no / NetworkMarketing.no vil ha følgende finesser:

1. Et bedre forum som er enklere å bruke, mer profesjonelt og ikke minst ser bedre ut og er mer behagelig å være inne på, vi håper dette blir tatt i bruk av så mange som mulig.  

2. Et artikkelsystem der DU kan legge inn dine egne artikler. Har du et godt budskap, ja da er du en naturlig skribent på NetworkMarketing.no, ditt navn vil komme opp som forfatter av artikkelen. Alle artikler blir gått igjennom før de publiseres, bilde som passer blir lagt til om dette ikke foreligger. Se for øvrig retningslinjer for artikler på siden.

3. Nytt, delikat og oversiktlig design og layout. Det skal være enklere å navigere på siden.

4. Din egen NetworkTube(tilsvarende youtube funksjoner).

5. My Network - Din egen Facebookfunksjon designet for nettverkere. Inviter alle dine nettverkskontakter og skap ditt eget nettverk kun med tanke på nettverk, det gjør det enklere å skille mellom privat og forretning. På facebook er dette vanskelig, på My Network på networkmarketing.no er dette naturlig.  
6. Network Tube funksjonen og Forumet vil lenkes opp til din profil på My Network der alt du gjør lagres, du kan se dine handlinger som en slags logg, lik den du finner på facebook. Du kan redigere og slette oppføringer etter ønske som på facebook.

7. Det blir enklere å legge inn annonser på egenhånd! (Under bearbeidelse). Alle annonser kontrolleres før de legges ut.

8. Bedre meningsmålinger

9. Eget profesjonelt petitionsystem (Avstemmingssystem/meningsmåling/signaturinnsamling – kommer snart!)

10. Effektiv og forbedret søkefunksjon. Prøv selv!

11. Siden er sikrere og har store muligheter for forbedring og utbygging, du kan forvente deg mye spennende og nyttig i årene fremmover. Siden krypteres og datasikres og ingen informasjon om deg eller andre selges til tredjepart slik det forekommer på Facebook.com.

12. Muligheter for deg å bygge leads og samle informasjon og kontakter på et trygt sted.
13. Bedre presentasjonsmuligheter for ditt selskap og din forretning
14. Enklere system for deling, tipsing og nedlasting av artikler.

15. Et meget godt system for å holde orden på alle events, møter og seminar og tipse andre om det.
16. Et live konferansesystem med mulighet for opplasting av video og live kommunikasjon.(Kommer)
17. Bedre rapporteringssystem om det er noe du føler bør endres, feil på siden, overtramp hos brukere etc.
Og mye mer…

Vi muliggjør nå en førlansering der nettopp du kan være med å teste ut de spennende nye mulighetene siden tilbyr. Og det beste er, alt er gratis og fritt for alle. Skreddersydd for direktesalgsbransjen.

Alt vi ber om i retur er din anbefalning til andre og bruk av systemet til din fordel og at du bidrar til å holde en etisk linje innen direktesalg.
Inntekter vil primært komme ifra annonser via liknende system som facebook bruker og selvfølgelig salg av bøker og materiell på NetworkShop.no, kun på frivillig basis selvfølgelig. Vi har så stor tro på den nye siden som medium og verktøy, og vil derfor ikke sette en abonnementsavgift på bruken av siden så lenge siden blir tatt i bruk av mange. Målgruppene er ledere, uplines, downlines, crosslines, relasjoner, selskapene, kundene og eller alle med interesse av eller nysgjerrighet for MLM/Direktesalg i Norden.
Alle med interesse av direktesalg/nettverk er velkommen som brukere og deltakere i vårt nye interaktive community!

Uten at vi kan skape ny vekst i bransjen så taper alle, med en økt vekst og utvikling så vinner alle, det er vår tro og tankegang. Vi håper du deler den med oss! Siden er her for å samle menneskene mot et felles mål, en solid og mektig direktesalgsindusti basert på sunne verdier og medmenneskelig forståelse.

 

 

Banner