Article Helsefrihetskonferansen 2009 - en kjempesuksess!
Banner

Meningsmåling

Burde Aktivitetveggen vise alle medlemmers aktivitet, ikke bare dine venners aktivitet? (du velger fremdeles selv om din egen aktivitet vises for alle registrerte, bare venner eller bare deg selv)
 
Helsefrihetskonferansen 2009 - en kjempesuksess!

Les resten av referatet fra konferansen her på FrittHelsevalg.org

Klikk her for å lese mer!

Til dere som var der, og de som ikke kunne komme denne gang: Vi arrangerer mest sannsynlig en ny konferanse i november 2009!Vi minner om å følge med på og bli medlem av Facebook gruppen om Codex Alimentarius her .

Det er av høyeste viktighet at du engasjer deg i denne saken. Vi må rekke å gjøre et inntrykk før valgkampen til høsten, og vi må ha startet en sterk grasrotbevegelse innen få måneder ellers ser det nå ut til at svært mange direktesalgsselskap vil slite med produktene sine sammen med en rekke andre leverandører av kvalitetsprodukter som fungerer. For ikke å snakke om deg og meg og vår helse. Mange direktesalgsselskap og ledere forstår ikke dette fordi de tror de kun kan endre på ingrediensene og dermed fortsette som før, men sannheten er at deres produkter vil være virkningsløse, og det vil bli stramme lover for hva du har lov til å si om produktene. Dermed vil dette, om vi ikke gjør noe med det samlet, føre til at direktesalgsindustrien får en tillitsknekk og at det blir betydelig hardere å selge produktene. Det er din jobb som distributør å informere og å sette press på ditt selskap slik at noe blir gjort rundt dette fra selskapets side for å bevare, ikke bare selskapets renomè, men også hele industriens renomè og muligheter.

Mange er dessverre i dvale eller for grepet av sine daglige gjøremål til at de har stoppet opp, satt seg ned og gått igjennom truslene Codex og EU direktivene samt norske myndigheter utgjør for din og dine barns fremtidige helse og helsefrihet.

Den 31. desember kan det være for sent å starte en bevegelse. Da vil ifølge EU og Codex alle naturmidler som kan kategoriseres som legemiddel og som fungerer ulovliggjøres så sant de ikke allerede er offisielt godkjent.

Tiden renner ut...

Årsaken til at det har vært litt liten aktivitet på artikkelfronten er at vi har jobbet hardt i kulissene med denne problematikken i samarbeid med Fritt Helsevalg og andre organisasjoner.

Vi trenger din hjelp til artikler på NWM.no
Om du føler du vil bidra en eller flere artikler eller leserinnlegg er du hjertelig velkommen til dette, ditt navn vil da stå som forfatter av artikkelen om den godkjennes.

Om du ønsker å skrive artikler jevnlig og føler du har noe å komme med innen direktesalgsrelatert stoff så tilbyr vi å kjøpe artikler fra deg for 200-300,- per artikkel samtidig som du vil få verdifull lærdom i prosessen og trening på artikkelskriving. Vi vil gjennomgå hver enkelt artikkel for feil og korrektur og sette en pris på dem sammen. Artiklene bør være objektive og informative.

Min tid er svært presset akkurat nå fordi jeg anser at min tid best bør brukes på arbeid som forebygger og sikrer fremtidsrettet helse og helsefrihet. Vi er alle tjent med å kunne få tilgang på naturlige midler som fungerer og som har en helseeffekt. Og personlig er jeg sterkt imot at helsefremmende midler skal monopoliseres og selges via farmasøytisk industri og apotek som legemiddel.

Jeg håper alle nå ser dette og gjør noe med det. Se denne 5 punkts planen for å sette i gang din egne lille bevegelse, og begynn å samle styrker frem mot høsten, det er da det vil briste eller bære slik det ser ut nå. Vi har størst sjanse til å påvirke politiske krefter før valget, så dette er tiden å gjøre det på.Klikk her!

Stå på, sammen er vi uslåelige!

Med vennlig hilsen
Redaktør
NetworkMarketing.no
Kjetil Dreyer


Relaterte bøker og filmer:

 

 

Kommentarer 

 
0 #1 Anders Dreyer 2009-10-21 11:58 hei jeg tester ut kommentarer Siter
 

Legg til kommentar


Sikkerhetskode
Vis ny kode

Banner