Article Din helsefrihet er i direkte fare!
Banner

Meningsmåling

Burde Aktivitetveggen vise alle medlemmers aktivitet, ikke bare dine venners aktivitet? (du velger fremdeles selv om din egen aktivitet vises for alle registrerte, bare venner eller bare deg selv)
 
Din helsefrihet er i direkte fare!


Codex Alimentarius og EU direktivene har lenge vært den største trussel for din og min helsefrihet.

Om du driver innen kosttilskudd og ernæring, samt hudpleie kan din forretning også være truet.

Er du klar over hvor nær du er til å miste disse rettighetene? Bli med å beskytte din fremtid nå!

Du har sikkert merket medias hysteri rundt vitaminer, dette er innledende faser i en prosess som ikke er til din eller min fordel. Har du fulgt medias helseråd og funnet ut at det ikke fungerer? Kanskje det er en dypere årsak til dette?

Har du sett at flere og flere sunne ingredienser, planter, vitaminer og mineraler og sporstoffer nå ulovliggjøres eller reseptbelegges slik at legemiddelindustrien er de som skal sitte på fortjenesten? 

Tror du det er penger i å kontrollere maten du spiser, hva du skal få ha utenpå kroppen, hva du skal få lov til å drikke og dermed din helse? Svaret er JA!

Det er ren naivitet å tro noe annet, vi vet bedre!

Hvis noen kan kontrollere din tilgang på det din kropp har behov for, vil ikke det sette noen mennesker i en vanvittig maktposisjon og du i en ekstremt usikker og farlig situasjon? Hva med dine barns fremtid, har du tenkt over dette?

Hvis det er så mye penger i å kontrollere vår helse, tror du da noen vil forsøke å gjøre dette? Tror du de kan begrunne dette som lønnsomt på kort og lang sikt?

Kan det være en større og mørkere agenda bak det hele?

Svarene ligger der… Den 2. mai vil du få lenge etterspurt informasjon som i årevis har vært utilgjengelig for deg. Les mer på www.helsefrihet.no.

Vi har alle rett på ubegrenset tilgang til næringsrik mat, tilstrekkelige doser med vitaminer og mineraler, og de nødvendige kosttilskudd kroppen trenger. 

Vi har alle rett på informasjon som setter oss fri ifra grådige makthungrende eliter som ikke har folkets interesser i fokus, men penger, makt og profitt.

Vi har alle rett til å kunne tilegne oss den helsen vi selv ønsker uten forsøk på å stoppe oss i dette. 

Det er nå vår plikt å gjøre det vi kan for å skape og beholde vår rett til å velge god helse og bedre enn dette livgivende og oppløftende helsealternativ som bidrar til å øke vår bevissthet på alle plan i livet.

Uten tilstrekkelig næring vil ikke vår hjerne fungere optimalt, det leder til depresjoner, stress og nerveproblemer. Vårt system fungerer som en samarbeidende organisme. Om viktige byggeklosser(vitaminer, mineraler og naturlige sporstoffer) mangler et sted, så mangler det noe i hele systemet. 

De regulerer og ulovliggjør vitaminer og mineraler og naturlige substanser, men tillater nervegift som Aspartam, NatriumGlutamat/ MSG og det som verre er LOVLIG i vår mat. Hvor er logikken?

Vi har fått nok, vi kan ikke lenger sitte og se på at galskapen utfolder seg imot vår vilje. 

Derfor går vi nå sammen, flere TEAM for å spre informasjonen rundt dette og for å beskytte vår fremtidige generasjoners helsefrihet fra grådige industriers jerngrep.

Norge er et av verdens mest restriktive land, bare Tyskland er kjent for å være like restriktivt. Vi har vært prøvekaninen lenge nok. 

Det er håp!

Derfor arrangerer vi nå Den Store Helsefrihetskonferansen den 2. mai. Vi trenger din støtte og hjelp til å spre dette til alle du kjenner, enhver som kan krype og gå, for dette handler ikke om egeninteresser, men om vår felles fremtid.

La oss stå sammen, la oss bidra til å skape en verden i balanse. 

Det begynner med informasjonen og en riktig intensjon.

Derfor er det livsviktig at du deltar på neste konferanse og deler dette med andre. 

Du kan lese mer, og registrere deg på:

www.helsefrihet.no 


Vi gleder oss til å se deg der!

NB! Dette er en non-profit konferanse i samarbeid med Fritt Helsevalg. Eventuellt overskudd brukes videre i kampen for din helsefrihet. Støtt også Fritt Helsevalg ved å bli støttemedlem der. 

Om du har spørsmål, vil hjelpe til eller kjenner ressurspersoner som kan bidra så kan du sende en mail til:

 

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen eller gå til www.fritthelsevalg.org

 

Banner