Article Stevia til folket - En lang vei å gå?
Banner

Meningsmåling

Burde Aktivitetveggen vise alle medlemmers aktivitet, ikke bare dine venners aktivitet? (du velger fremdeles selv om din egen aktivitet vises for alle registrerte, bare venner eller bare deg selv)
 
Stevia til folket - En lang vei å gå?


Nei, det tror vi ikke om nok krefter akkumuleres hurtig, ryktet går fort.

Beklageligvis gikk VG tilbake på det de begynte på(eller det hele var kun ment som en avledningsmanøver) Aspartam får igjen grønt lys, og Stevia rødt lys. Det er regelrett LØGN at Stevia er forbudt fordi ingen har kommet og søkt om tillatelse for å selge. Det er forsøkt i årevis av personer vi kjenner godt til.

Se dette og mer i artikkel fra VG her

Vi hadde håpet på en bedre artikkel for diabetikere og helseinteresserte enn denne, den er rett ut direkte missvisene og skadelig for mennesker som har diabetes, hjerte og karsykdommer og rett ut resten av befolkningen, det er missvisning. Det er ikke å ta i om vi kaller VG FEIGE etter denne artikkelen som ene og alene er påvirket av mattilsynet i saken. 

Jeg blir personlig alvorlig engasjert når slikt skjer, jeg vet ikke med resten av dere her innen direktesalgsindustien, uavhengig av om du driver direkte med produkter som i fremtiden kan stå i fare for å forbys eller ikke, det gjelder din helsefrihet.

Det har kommet til nesten 1100 nye medlemmer på gruppen Stevia for folket de 4 siste dager!

BRA! Fortsett å "rekruttere" eller skal jeg si informere, vi trenger folket bak oss NÅR vi skal gå ytterligere til verks..Vi runder nok 1500 medlemmer av gruppen og det øker med 200-300 medlemmer daglig, er du med?

Forhåpentligvis ender det ikke ut i en rettssak av dimensjoner…men om det kreves, så er vi klare for det. Men innen den tid så er det viktig å akkumulere opp nok krefter til å skifte store folkemasser, dette er bare starten...Deretter henter vi inn profesjonelle på området, kjører seminarer og pressekonferanser, kanskje får i gang en dokumentar. Brev til myndighetene og til sist kanskje også store demonstrasjoner om nødvendig. Om noen har kontakter innen noen av overnevnte områder så vennligst ta kontakt så ser vi hva vi kan få til sammen, vi kjemper for samme sak her...Vi kjemper folkets sak.

Nå er også solhatt forbudt i Norge! Med det betyr reseptbelagt!

Siste mailen fra tollvesenet omhandler også Aloe Vera og Salvie (har vært "forbudt" en stund sammen med en rekke andre helsefremmende urter.)

Aksepterer vi dette folkens? Da er det oss som en del av folket i et "demokratisk" land som er feige, stikker hodet i sanda og ser en annen vei. Vel, det vil dere ikke se oss gjøre i alle fall, vi frykter intet i denne saken. Dere har en enorm industri bak dere, nemlig direktesalgsindustrien, der det nå arbeides hardt for å samle troppene. Vi har støtte fra store personer i USA, Direktesalgsforbundet, NMMGroup(Network Marketing Mastermind Group, en gruppe med 15-20 toppledere innen direktesalgsindustrien) og mange, mange fler. Tro ikke at "korrupte myndigheter" eller hvilken som helst annen industri ikke får trøbbel når det begynner å bevege seg her i kulissene her. Det har allerede begynt. Disse menneskene kan nettverk og Word of mouth marketing og kjenner kraften i dette. Nå er tiden inne for å samles.

Først, meld deg inn og støtt Facebook gruppen Stevia til folket, som er en interessegruppe som kjemper for din sak. Vi er snart 600 medlemmer og satser på 10 000 medlemmer før jul. Det kan gå om alle går ut og samler 10-20 supportere av egen helse. Burde ikke være for vanskelig ikke sant? Selv samlet vi inn 100 på en dag av EGNE kontakter. Så folk er uten tvil nå klare for å ta stilling til dette!

Her melder du deg inn i gruppen ved å klikke på linken og velger Join: Jeg støtter Stevia til Folket aksjonen!

Alt vi håper nå er at de gjør noe som tar fra mennesker enda mer frihet, og begeret flyter over, mennesker og ledere innen Alternative bransjer er også mangedoblet de siste år og menneskers bevissthet vokser.

Stå på alle sammen... La oss få 10 000 mennesker med i denne gruppen før jul.. DVS at vi alle får med fra 10-20 hver.  Vi lover å spre dette til de 8000 lojale lesere vi har på våre nyhetsbrev, hva kan du gjøre for å spre denne informasjonen?

Jeg vet slike artikler IKKE er objektive, og det er den en god grunn til, dette er noe vi er nødt til å ta stilling til nå. Vi kan ikke gi flere signaler til korrupte industrier om at vi aksepterer dette lenger. 


Relaterte artikler:
 

Banner