Article Norge på topp i europa
Banner

Meningsmåling

Burde Aktivitetveggen vise alle medlemmers aktivitet, ikke bare dine venners aktivitet? (du velger fremdeles selv om din egen aktivitet vises for alle registrerte, bare venner eller bare deg selv)
 

Tahitian Noni går for nye markedsandeler

News image

Denne gangen vil de konkurrere med Coca Cola light, pepsi max og imsdal med smak.

Les hele artikkelen

Norge på topp i europa

News image

Et eksempel på at ledelse fungerer, Asbjørn Ølnes og Jørn Ølnes på topp i Europa. Denne artikk...

Les hele artikkelen

Nordens første Tahitian Noni butikk åpner i O

News image

Mandag 23 april er det generell åpning. Dette vil foregå på Stortingsgaten 4 midt i Oslo sentrum like nedenfor stortinge...

Les hele artikkelen

Tahitian Noni (TNI) har fått nye lokaler i se

{mosimage}    Dette forteller talsmenn for TNI oss her i networkmarketing.no: "Endelig kan vi fortelle om det vi har ...

Les hele artikkelen

Intervju med Hilda E. Johansen

News image

    Hun forteller sin historie

Les hele artikkelen

Intervju med Steinar Kvåle

News image

Spennende intervju med en Tahitian Noni distributør.

Les hele artikkelen

Tahitian Noni International

{mosimage}    Tell the story - Historien fortalt av Tahitian Noni selv -

Les hele artikkelen

Tahitian Noni produkter

{mosimage}    Her finner du bilder og fakta om noen av produktene Tahitian Noni tilbyr.

Les hele artikkelen

Kvinnelig leder for Noni

News image

  Elin Birketvedt tar over som første kvinnelige leder av Tahitian Noni Intern...

Les hele artikkelen

Noni Café i Oslo

Det kan se ut som en ny trend er på vei: fysiske lokaler og utsalgssteder som et tilbud til distributørene. Nu Skin har suksess...

Les hele artikkelen

Til New York på firmaets regning

Oldemoren Hilda Johansen, som sa fra seg uføretrygden på 6.000 kroner i måneden og nå tjener opptil 200.000 kroner ...

Les hele artikkelen

- Gleder oss over det som skjer i media!

Vi gleder oss over det som skjer i media, sier toppdistributør, Jørn Ølnes, i Tahitian Noni til NetworkMarketing.no i d...

Les hele artikkelen

Tahitian Noni med solid overskudd

Salget av juice går tydeligvis strålende. TNI hadde også i 2003 sterkest bunnlinje av alle nettverkselskapene i Norge.

Les hele artikkelen

FN Utmerkelse til Tahitian Noni

Tahitian Noni International vil motta en spesiell FN utmerkelse for ”Ansvar for fellesskapet”. 

Les hele artikkelen

Morinda skifter navn og lager spillefilm

News image

Morinda har byttet navn til Tahitian Noni International, åpnet Noni-Café i Tokyo og laget spillefilm. Samtidig melder selskapet...

Les hele artikkelen

Relaterte emner: Tahitian Noni Int.

-
+
12
Norge på topp i europa
mandag 28. april 2008 00:00
Helgen 10-13.april var mange fra Norge i Euro-Disney i Paris. Anledningen er den første Regional Leadership Conference i historien i Tahitian Noni TM International. 2000 selvstendige Produktkonsulenter var tilstede fra 40 forskjellige nasjoner. De fleste fra Europa inklusive Russland, Ukraina og Kazakstan, men også land i Afrika og Midt-Østen var representert. 

På konferansens siste dag var det mange høydepunkter. Det største var opplevelsen av å møte 40 foreldreløse barn i alderen 4 til 18 år fra en SOS Barneby på Tahiti. Disse var hentet til Paris for å ha det gøy i Euro-Disney og synge og danse for konferansen. Den andre halvdelen av barna hadde i slutten av februar vært i Orlando, Florida og opplevd det samme der for den regionale lederkonferansen for Amerika og Australia. 

Et annet klart høydepunkt var da selskapet kåret sin Ti på Topp liste blant titusener av produktkonsulenter i regionen som består av mer enn 500 millioner mennesker.

Norge dominerte denne listen med både 1, 4, og 7 plass. Asbjørn Ølnes på første, Jørn Aarak Ølnes på fjerde og Hilda Emilie Johansen med en syvende plass har plassert Norge ettertrykkelig på kartet i selskapet. Ellers på denne eksklusive listen var det 3 fra Tyskland og 4 fra Sverige. Asbjørn og Jørn har for lengst tatt plass i selskapets eksklusive Million Dollar Club og Hilda vil veldig snart være i den samme klubben.

På konferansen ble det ellers presentert en ny drikk som er laget utelukkende av sunne frukter, hvor noni og solbær er de aller viktigste. Uten sukker, kunstige søtningsmidler eller andre tilsetningsstoffer som konserveringsmidler, representerer TaHIRO Superfruit den nye drikken rettet mot ungdommen.. I en stadig mer helsebevisst befolkning, vil denne type produkter ha en stor fremtid tror Asbjørn Ølnes. 

NetworkMarketing.no gratulerer Asbjørn Ølnes, Jørn Ølnes og Hilda Emilie Johansen med plasseringene og er glad det at Norge kan settes på kartet i de forskjellige selskap. Om du har tips til oss om plasseringer i andre selskap send tips til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen


Fakta:
Tahitian Noni TM International ble startet i 1996 i Utah, USA under navnet Morinda. Selskapet markedsfører produkter som har sitt opphav i frukten, frøene og bladene fra treet som går under det latinske navn Morinda Citrifolia. Det meste kjente er fruktjuicen som markedsføres under navnet Tahitian NoniTM Juice.

I 1998 åpnet selskapet Norge for business og det er i dag mange tusen kvinner og menn som tilknyttet selskapet som selvstendige produktkonsulenter.

Selskapet har butikk og kontor sentralt i Stortingsgaten 4 i Oslo, hvor 20 personer har sitt daglige virke med å yte service til produktkonsulentene i Norge.


Artikler:

Relatert seminar:
Network Marketing Leadership Event 2008 med Tim Sales & Cynthia Kersey - Se video her!


Relaterte bøker og programmer:

 

 

Banner