Article Medisinindustriens galskap...The Town of Allopath
Banner

Meningsmåling

Burde Aktivitetveggen vise alle medlemmers aktivitet, ikke bare dine venners aktivitet? (du velger fremdeles selv om din egen aktivitet vises for alle registrerte, bare venner eller bare deg selv)
 
Medisinindustriens galskap...The Town of Allopath

Denne har visstnok skapt et hav av hatmail, noe vi ikke er forundret over om du følger med på filmen. Den konfronterer en industri som har blitt for mektig og som nå er i ferd med å miste mer og mer makt, nemlig legemiddelindustrien. Flere og flere mennesker tenker nå selv og følger ikke bare etter alt som skrives i media og fra maktinstitusjoner som en gjeng med zombier.

Filmen er kontroversiell og rett på sak, den tar opp et problemområde de fleste ikke tør å berøre. Det er en fryd å se at flere og flere begynner å gripe fatt i sin egen helsesikkerhet og begynner å finne ut sannheten på egenhånd. 

 

Klikk her for å starte filmen! 

 

Vi vil hjelpe deg her ved å gi deg noen alternative sider du kan lese mer på. Ikke la deg blende av legemiddelhysterier gjennom media, disse er ment å skape frykt, forvirring og paralysere mennesker slik at de kun skal følge de råd "ekspertene" kommer med.

Dette er ikke konspirasjonsteorier, det er realiteter. 

Vi kjemper for FRI HELSE og er medlem av fritt helsevalg. Vi har en hær bak oss.

Ta tak i dette du også, meld deg inn i fritt helsevalg og spre nyhetene. Den eneste måten du kan sikre at du får beholde et fritt helsenorge er å kjempe for det. Medlemskapet koster deg kun 250,- per år og er det eneste som finansierer arbeidet de gjør for deg.

Mangler du initiativ nok til å registrere deg som medlem nå når du kjenner til problemet bør du skamme deg skikkelig, det er vår ærlige mening. Handling er det eneste som hjelper her, begynn med det første skrittet og ta et valg, gjør noe med det.

Fritt helsevalg finner du her: www.fritthelsevalg.org

 


Relaterte artikler:

 

 

 

Banner