Article 11 regler du ikke lærer på skolen av Bill Gates
Banner

Meningsmåling

Burde Aktivitetveggen vise alle medlemmers aktivitet, ikke bare dine venners aktivitet? (du velger fremdeles selv om din egen aktivitet vises for alle registrerte, bare venner eller bare deg selv)
 
11 regler du ikke lærer på skolen av Bill Gates
Regel 1 – Livet er ikke rettverdig, bli vant med det.

Regel 2 – Verden bryr seg ikke om din selvtillit. Verden vil forvente at du har fått til noe FØR du skal føle deg bra med deg selv.

Regel 3 - Du vil IKKE tjene 500 000 i året rett etter høyskolen. Du vil ikke bli vise president med hjørnekontor, inntil du har fortjent begge deler.

Regel 4– Hvis du tror din lærer er tøff, vent til du får deg en sjef.

Regel 5 – Å snu burgere er ikke under dine standarder. Dine besteforeldre hadde et annet ord på det, de kalte det mulighet.

Regel 6 – Hvis du driter deg ut, er det ikke dine foreldres feil, så ikke syt over dine feil, lær av dem.

Regel 7– Før dub le født var ikke dine foreldre så kjedelige som de er nå. De ble slik fordi de må betale dine regninger, vaske dine klær og lytte til deg prate om hvor kul du er. Så før du redder regnskogen fra parasittene av dine foreldres generasjon, prøv å rense toalettet på ditt eget rom.

Regel 8– Din skole kan ha en slap holdning til vinnere og tapere, men livet har ikke det. I noen skoler kan du prøve så ofte du vil for å få svaret rett. Dette er ikke i nærheten av NOE i det virkelige liv.

Regel 9– Livet er ikke delt inn i semestre. Du får ikke sommeren fri og veldig få ansatte er interessert i å hjelpe deg å finne deg selv. Gjør det på din egen fritid.

Regel 10– TV er IKKE det virkelige liv. I det virkelige liv må mennesker faktisk forlate kaffe cafeen og gå på jobb.

Regel 11– Vær snill med nerder. Sjansene er store for at du faktisk ender opp å arbeide for en.
 

Banner