Article Rik i en fei?
Banner

Meningsmåling

Burde Aktivitetveggen vise alle medlemmers aktivitet, ikke bare dine venners aktivitet? (du velger fremdeles selv om din egen aktivitet vises for alle registrerte, bare venner eller bare deg selv)
 
Noen selskaper lover gull og grønne skoger om kort tid uten at du behøver å arbeide betydelig for det. Er det egentlig slik det er?

 Selskaper som lover deg rikdom innen kort tid og uten særlig mye innsats, er ofte useriøse. Nettverksmarkedsføring krever innsats som det meste annet, og man blir ikke rik i en fei uten betydelig innsats. Mange seriøse selskaper anbefaler distributørene å bruke rundt 10 timer i uken over en periode på ett år eller mer før de får en god inntekt, og eventuellt gjentagende inntekt.

Mange opplever at det går sakte i startfasen og ser ikke mye resultat av arbeidet de har utført. Det finnes unntak her som i det meste annet, noen ser resultater med en gang. Dette bør nettverksselskapene opplyse deg som distributør om. Dersom du føler at du ikke har tjent nok i forhold til hva du drømte om, så ikke fortvil. De fleste har det som deg i starten. Veldig mange slutter med nettverksmarkedsføring når de kommer til det punktet da de ikke lenger har særlig motivasjon og pågangsmot. Men de som derimot kommer seg forbi dette punktet, går som regel lysere tider i vente.
 

Banner