Varslingslisten!
Banner

Meningsmåling

Burde Aktivitetveggen vise alle medlemmers aktivitet, ikke bare dine venners aktivitet? (du velger fremdeles selv om din egen aktivitet vises for alle registrerte, bare venner eller bare deg selv)
 

Varslingslisten på NetworkMarketing.no

 

Warning List - Keep away from these companies

Disse selskapene bør du holde deg unna. Vi har sett på forskjellige sider ved selskapene og vil advare folk mot å delta i disse nettverkene.

Denne listen vil også bli lagt ut på front av siden under menyen slik at alle kan se hvilke selskap som er på varslingslisten

Disse selskapene har vi sett nærmere på og har en eller flere kritiske faktorer ved seg.

Det betyr ikke at et selskap som er på denne listen utelukkende er negativt og ikke kan friskmeldes, men det betyr at inntil det oppstår nye og bedre fakta om selskapene så er det best for alle å holde seg unna. Vi gjør det klart hvilke selskap som vi ser på som verstingene.


Vi kommer ikke her til å gi utdypende grunner til hvorfor de forskjellige selskapene er svartelistet men om det blir spurt vil vi gi vår grunn.

Om det viser seg at networkmarketing.no tar feil så må gode fakta foreligge for at vi skal endre mening.

Her følger listen: (Denne vil bli oppdatert etterhvert som nye selskap kommer til eller friskmeldes)
*

Tips oss om nye useriøse selskap så tidlig som mulig: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen
(Gode tips som gir korrekt fakta og informasjon belønnes med bok, CD eller DVD fra NetworkShop.no) 

Send inn tips (anonymnt)

Beskrivelse av selskapet (hva driver de med, hvilke produkter, eierne, hvilke land driver de i og fra etc, så detaljert som mulig.)

Din begrunnelse for hvorfor selskapet bør plasseres på varslingslisten

 

STOR ADVARSEL!!!

Quatro MPN LTD

Selskapet går ut med kraftige uttalelser om mange års planlegging og erfaaring, men utifra NetworkMarketing.no sitt ståsted og hva vi har sett til nå virker dette som en kamuflert pyramide. Det er registrert som LTD, noe som kan gjøre det vanskeligere å finne og nå personene bak selskapet. de har allerede startet promoteringen av konseptet før nettsiden er oppe og de har forsøkt å bruke et brev NetworkMarketing.no sendte til dem som en advarsel mot uetisk drift. Kapital har også skrevet en sak på selskapet i en 11-13 juni utgaven. Selskapet skilter med en rekke finansprodukter, aksjer, kredittkort og mye mer. Det virker også som om selskapet ikke har klart å bestemme seg for hvilke retning de vil gå så de har like greit tatt med alt fra helse til kredittkort. Det skriker useriøsitet og vi ser oss nødt til å advare mot å starte i selskapet.   

Excel Prestige International - Worldwide Pension Plan

Dette selskapet og liknende systemer anbefaler vi sterkt å holde seg unna. Det er svært mange slike systemer som florerer på verdensbasis og som drives i mindre målestokk med løfter om store penger når man pensjonerer seg. Dette er et MLM system som baserer seg på 5 x 5 tvungen matrix for de som forstår dette. Det er svært tvilsomt at pengene som puttes inn noensinne vil betales ut igjen i form av pensjon til de som trenger det, og dermed vil man mest sansynlig kun ha puttet penger direkte i lommene på de som står bak systemet. Det promoteres med at alle som putter inn $40 i oppstart vil få utbetalt $ 70 000 når de pensjonerer seg, ganske vågalt å påstå, men så er det som oftest for godt til å være sant om man ser på tidligere liknende systemer. Hold deg unna dette er vår klare anbefalning, slike system skulle aldri vært markedsført via MLM i første omgang.

The Number One Success System- Noss123 - Daily Cash - Daily Cash To Your Door -

Dette er å anse som et rent pyramidespill. Det handler om å gi bort dine penger for å få det samme og mer tilbake. Dette kan likne på at av de gamle kjedebrevene i moderne form, der det er en enorm hype for å rekruttere mennesker. Organisasjonen skilter med at dette ikke er noe selskap, og at du ikke trenger noe selskap samtidig som du kan oppnå en inntekt for livet. Det er alvorlig og svært ulovlig å komme med uttalelser som de har kommet med og som vi har mengder av dokumentasjon på. Det spilles 100 % på nysgjerrighet for å få deg lurt med i systemet og de kjenner til måter som skal få deg gira og engasjert og til å "lukte" penger. De har nærmest spammet ned et par av våre nære kontaktpersoner som rett og slett er fortvilet over at det er mulig å holde på slik. Ikke bit på gullkantede lovvord, hvis noe høres og føles for godt til å være sant, så er det som oftest det, behold dine penger, din ære og dine relasjoner intakt ved å holde deg langt unna og få dine venner bort fra dette systemet. Alle forstår at når det skiltes med at du skal unngå skatter ved å sende "pengegaver" til hverandre så er det ugler i mosen, dette er nesten litt latterlig at noen faktisk har bitt på uten å skjule sine navn og bosted. Dette er videresendt til lotteritilsynet med navn på hovedpersoner. Systemet skal ha startet i Vancouver, men vi misstenker at det er personer fra Skandinavia bak selskapet.

Personene du bør holde deg langt unna er:

 • Svein Mathisen, som bor i Oslo.
 • Per Mathisen, mest sannsynlig i familie med Svein Mathisen.

 T6Poker - T6P -  Torben Hübertz Knudsen - Anthony Châtelain

Dette selskapet kan man kalle en kloning av WGI og Aspiritus. Selv om man ikke kan med lovene i dag kategorisere selskapet som et rent pyramideselskap vil dette kunne skape stor skade for direktesalgs- og relasjonsmarkedsføringsbransjen og mennesker som involverer seg. Dermed går vi nå hardt ut med denne advarselen. Vi ønsker alle tips som er mulig å oppdrive. Alle tips vil forbli anonyme.

NetworkMarketing.no arbeider nå aktivt med Lotteritilsynet i Norge rundt dette saken, som også kjenner til noen av bakmennene.

Bakmennene i Norge kommer ifra WGI og hovedpersonen bak dette er Torben Hübertz Knudsen som opprinnelig kommer fra selskapet Alston Price Business Ltd, som er svartelistet både av den svenske Finansinspektionen og Belize International Financial Services Commission, som er finansmyndighetene i landet hvor selskapet var basert.  Alston Price Business Ltd står bak 1 Oz group som igjen eier T6Poker.
Inngangssummen er på ca 5000 kroner. NetworkMarketing.no advarer mot å engasjere seg i dette selskapet. Flere vil kunne sitte igjen med et tap når dette rakner, noe vi anser som svært sannsynlig om man ser på liknende selskap tidligere og bakmennene. Det ligger i matematikken om man ser nærmere på den type produkter gjennom direktesalg. De skilter med at de er en spilleklubb, men i realiteten rekrutterer de gjennom MLM system der det er bonuser involvert for rekruttering. Selvom det finnes personer som spiller poker og andre spill uten å rekruttere som det forsåvidt ikke er noe galt i, så er MLM delen av systemet det vi anbefaler mot.
Vi i samarbeid med Direktesalgsforbundet tar avstand fra selskapet og bekrefter at vi vil gå til ytterligere skritt for å beskytte industrien mot en ny skandale innen direktesalgsindustrien. Det er første gang vi vil henge ut de personer som blir tatt for å promotere dette og som står bak veksten i selskapet.  Den eneste grunnen til at vi vil slette personen fra listen er en skriftlig bekreftelse på at de har lagt selskapet bak seg og ikke lenger arbeider i selskapet. Dette vil også publiseres.
Disse menneskene bør man holde seg unna! (om dette skrider videre frem vil flere personer listes opp):

 • Torben Hübertz Knudsen (bak det svartelistede Alston Price Business Ltd

 • Anthony Châtelain (tidligere Gii Corp pådriver)

(Tips oss om flere navn og info - Send til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen )
Les også advarsler fra Aftenbladet her: http://www.aftenbladet.no/innenriks/okonomi/article582470.ece

Les også hva en av sveriges beste pokeranalytikere,  Ola Brandborn sier om selskapet: http://www.gt.se/poker/1.958989/varning-for-t6poker

 

 Troy MGMT - TroyMGMT - Troy management

Troy MGMT har 4 "fiktive" produkter som misstenkes å kun være laget for å komme unna pyramidelovverket. Vi anbefaler også at du sjekker nøye fakta før du setter i gang i noe som helst nystartet selskap der det skiltes med gull og grønne skoger. Spesiellt der det fremdeles skiltes med at du har muligheten til å være de aller første som får muligheten. Vi har dialog med lotteritilsynet rundt selskapet. En av bakmennene er også Johannes Brejner som var topp i Gii Corp og skal ha fått ut millioner fra systemet. Han skal ha blitt sparket fra Gii Corp for å ha forsøkt å kuppe produkter fra Gii Corp, blant annet SpamFree som nå markedsføres via Troy. Spam free "produkter" er veldig ofte brukt som lokkemiddel for å samle kontaktinfo og lister som ofte selges videre til andre spammere, vi anbefaler ingen å legge seg til uten at de vet med 100 % sikkerhet at deres informasjon er trygg. En annen side ved selskapet er også at sponsor betaler oppstarten til en ny person, dette er en ny vri som vi stiller oss spørrende til. Det er også fiktive aksjer i selskapet.

 • Vi legger nå ut bakmenn med navn slik at alle som blir forsøkt rekruttert kan gjenkjenne de som er drivkreftene bak selskapene. Troy MGMT planlegges lansert i 2 kvartal 2008.

  Vi har direktesalgsforbundet og lotteritilsynet i ryggen i vårt arbeid med å renske ut useriøse selskap og personer. Dette gjør også at terskelen for å inntre i slike selskap vil være høy og man vil for lang tid fremmover linkes til det man har tatt et valg å delta i og promotere. Du vil med sannsynlighet finne deg selv på toppen av google og andre søkemotorer linket til vårt innlegg på varslingslisten. Vi har sett oss lei av gråsoneselskaper, uetisk drift, hype og svindel innen networkmarketing industrien, nå ber vi alle være på vakt og varsle oss om den minste ting eller person som kan virke misstenkelig, dette bør i høyeste grad motivere til å opptre profesjonellt som leder og unngå gråsoneselskap for fremtiden. Hype og usanne uttalselser vil også om de er grove nok kunne føre til at vi legger ut en advarsel mot personen, kontakter selskapet og andre ledere innen samme selskap.  
   
  Vennligst send tips om selskapet, personer og andre selskap til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

 • MyNo1 - MyNo1 Community - My number one community
  Dette er en ren hype, vi ser samme måte å rekruttere på som ble brukt i T5PC. Det markedsføres som en pre launch der det visstnok er snakk om 199.000.000. Flere av bankmenn og investorer har allerede trukket seg fra selskapet før launchen uten at det er blitt opplyst om dette, dette gir tydelige signaler om at dette lukter det svidd av. Dette er ment å bli en investeringsklubb basert på MLM, allerede her er det ekstremt alarmerende. Det at aksjene i tillegg er B aksjer som prises til inntil 1 $ per aksje før selskapet er oppe å gå er prikken  ove ien. Dette vil rakne veldig raskt og er kun ment for at bakmennene skal tjene penger hurtig. Jaime Ricardo Collaco, født i Shanghai, er CEO i selskapet. Vi kan se at dette vil falle sammen rimelig raskt og at de fleste som går med i denne pyramiden vil tape penger. Hold deg unna. Flere av toppene skal være fra Sverige.

   TSC2000 eller OZPower

  Enda en spilleside på nett der nettverksmodellen brukes. Problemet med verving innen spill, poker og gambling er at personer som ofte kan lite om det dras inn og taper pengene sine. I og med at markedsføring av disse tjenestene er ulovlig i norge går dette ofte på relasjon for å forsøke å unngå lovverket. Det er allikevel å anse som markedsføring av tjenester som er ulovlig å markedsføre i norge. Vi anbefaler alle å holde seg langt unna multi level marketing modeller innen spill og gambling, spill heller dette på vanlig måte uten å rekruttere noen for å tjene penger på deres pengegevinst. Dette skader relasjoner og rakner på lengre sikt, dette er det uttallige eksempler på.  

   E-Lottery

  Dette er et system der medlemmer skal registrere seg i såkalte syndikat for å øke sansynligheten for gevinst. Slik vi ser det blir det et fordyrende mellomledd der selskapet krever fra 60 kroner måneden kun for å være med i syndikatet. Flere personer har kontaktet oss og tipset oss om dette, og ingen har vunnet noe av betydning. Det vil for de fleste uansett bli et tapsprosjekt om man er villig til å satse sparepengene på dette. Vi advarer folk på det sterkeste å bite på løfter og glorifiserte uttalelser rundt noen lotteri mulighet i markedet. Alle sansynlighetsberegninger snakker imot at dette er en god investering av tid eller penger. En advarsel, slike systemer blir ofte kalt forskjellige navn, så vær på vakt. Vi sier ikke at e-lottery driver useriøst, men ber alle være kritiske til slike systemer.

   Global Pension Plan

  Ett selskap som hevder at du kan få utbetalt $55 000 ved å investere $35. Kamuflerer dette med at det skal være en form for pensjonsforsikring. Dette er høyst useriøst og strider sterkt imot etiske retningslinger for bransjen om å ikke hype opp mulighetene.

   ComShares

  Er i skrivende stund ikke operative, men de har sagt i to år at de snart kommer med en løsning for de som har "gitt" dem penger.

   Leaderspowerline, Silent Leaders Launch

  De sier ikke hva de forhandler, men de sier at de har avtaler med store seriøse bedrifter. Vi anbefaler alle å holde seg unna, hvis selskap ikke deler slik informasjon i front er det ofte fordi de ikke har rent mel i posen.

   reality-networkers.com

  Dette er enda et "maksimerende" online verktøy som skal gi deg og din organisasjon det DU trenger for å lykkes innen nettverk. Dette er ikke det første og definitivt ikke det siste. Vi sier ikke at det ikke fungerer i en periode eller at du ikke bør bruke verktøy som dette, men vær svært kritisk til dem. De aller fleste vil kun koste deg penger, og vil ikke revolusjonere noe som helst.
  Uttalelser som dette vil vi advare mot å ta seriøst. Det er totalt feil.
  "Almost all of the online opportunities are perfect. And they really CAN generate that kind of income for you."

   Bridge Investment Business Club

  Investering er eneste produkt. Ifølge norsk lovverk vil dette kunne bli slått ulovlig. Pengene strømmer i et binærsystem der minste investering er på 588 Euro for å åpne en skjult konto i Sveits. Av denne summen går en god del oppover i systemet. Når konto er oprettet skal man kunne være med på forskjellige inesterings "Case" der tanken er at småsparere skal kunne spytte inn penger å få igjen mange ganger sin egen investering. Minste investering er på 7500 for å få være med på et "Case". Det fortelles at det ikke trenges å verve noen og at når det blir mange nok så vil nettverket "kollapse" fordi de da ikke lenger får store nok investerings "Case" og må begynne på nytt. Slik vi ser det egner MLM seg ikke til rekruttering i slike investerings- sammenhenger og derfor anbefaler vi alle å holde seg unna. Det nye lovverket gjør distributøren ansvarlig for sine valg, og deltakelse i pyramideliknende selskap er ulovlig og vil forfølges i henhold til loven.

   Novalusus

  Dette kan bli stemplet som en pyramide ifølge nytt lovverk. Det er i tilfelle et gråsoneselskap som man bør holde seg langt unna. Dette er en etterlikning av WGI/Aspiritus. Flere tidligere pyramidegjengangere skal være involvert. Vi advarer alle mot å involvere seg i dette selskapet. Ikke lytt til glorøse uttalelser. Selskapet viser ingen kontaktinformasjon på nettsiden og dette er også et sterkt tegn på noe kortvarig. Husk de fleste bakmenn i slike selskap ser etter beste mulighet til å dra mest mulig penger ut av systemet og deretter stikke av. Du skal tilsynelatende få ditt eget Casino som et produkt. Slike system via MLM vil alltid rakne etter kun kort tid. Kort tid er 1-3 år. Investeringer vil kunne bli stemplet som et IKKE produkt av nytt lovverk og selskapet vil bli slått ulovelig. Alle vi tar i å delta på dette står i fare for å bli hengt ut med navn på ny varslingsliste mot personer innen MLM som kommer snart. Det uttales at aksjene er godkjent i englan, men dette betyr ikke at selskapet er designet for langsiktig og solid drift. Det er klare gråsonetrekk og signaler som sier hold deg langt unna om du ikke vil tape penger på lengre sikt.

   Prowealthsuccess

  Ren pyramide. Ren verving. Dette er høyst ulovlig å delta i og personer som blir sporet opp kan bli anmeldt. Vi dukker plutselig opp på lukkede møter eller på 1:1, 2:1 presentasjoner. Noe vi har gjort i flere sammenhenger her i forhold til varslingslisten.

   Ourpowerforcedmatrix

  Dette systemet er snudd merkelig på hodet, du skal her betale for alle medlem du tar inn i ditt nettverk, de skal deretter betale for alle som skal inn i matrisen og slik genereres penger. Det er en ren pyramide der inngangsummen er så stor man bare vil utfra hvor mange mennesker man vil. Det skal visstnok være et opplæringssystem der man får tilgang til arkiver med "kunnskap." Dette er en fordekt pyramide og vi ber alle holde seg unna dette systemet. Det hypes med at du får inn 1000 nye medlemmer for $4,850 og du garanteres da $7,000.00 pr måned for livet ifølge teksten på siden. Dette er renspikket lureri. Dette er høyst ulovlig å delta i og personer som blir sporet opp kan bli anmeldt. Vi dukker plutselig opp på lukkede møter.

   PowerTeamGlobal

  Dette systemet blir hypet kraftig opp og det loves gull og grønne skoger. Vi anbefaler alle å holde seg unna. Det er velvære og helseprodukter som skal distribueres, men det virker som om fokuset er på hard rekruttering. Det er mange sider ved dette som ikke lukter som det skal så vær i det minste svært kritisk. Store lovnader bør aldri forekomme i et nettverksselskap som driver seriøst.

   The $7 Miracle Matrix

  Om du vil bli skikkelig spammet så kan dette være noe for deg å logge deg inn på. Dette virker høyst useriøst.

   Aspiritus

  Gambling på internett. Selvom vi ikke kan gi noe klare indikasjoner på nedgang i selskapet annet enn statistikker og tall vi får fra selskapet så ber vi folk vise forsiktighet med pengene sine på siden. Vi vil ikke at bransjen skal bli kjent for å robbe folk fra gård og grund slik flere tilfeller i T5PC og WGI. Vi vil verne om personer som ikke har erfaring innen MLM eller gambling og ikke vet hva de går til. Ikke hør på luftpåstander fra distributører eller eiere av selskapet, men sjekk ut fakta selv. Om du ikke finner informasjon eller får oppgitt rett informasjon så ikke start.

  Aspiritus er nå nedlagt:
  Vi hører derimot rykter om at det er et nytt konsept på trappene fra ledelsen, vi ønsker umiddelbar respons rundt dette og tips som kan lede til hurtig stans av bakmennene.  Send tips til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

   WorldLaunch

  Kraftig overpriset video system over internett samt internettjenester. Ikke la deg besnære av store lovvord om dette kommer inn i Norge. Vi vil advare mot å gå inn i dette systemet i Norge.

   Prosperity automated system/prosperityautomatedsystem

  For 1990 dollar skal du få slippe å gjøre noe aktivt i starten. Dette hører for godt ut til å være sannt og er med stor sannsynlighet også det. Vær kritisk til dette systemet som tilsynelatende skal hjelpe deg som nettverker, man får aldri noe for ingenting. Om det fungerer i Norge tviler vi på. I USA advares det på det sterkeste mot slike systemer, tusenvis har tapt pengene sine.

   4 E Corporation

  Dette er bensin og olje produkt som skal være miljøvennlig og gi bedre ytelse. Siste meldinger fra USA omtaler produktet som skadelig for bensintanken og bilen din. Det vil være en svært dårlig ide å markedsføre til dine venner og kontakter. Det kan bli dyrt for deg.

   AATCM – AA Turbo Charge Marketing Inc.

  Portabel mobillader, ikke noe unikt product og burde selges via andre kanaler enn MLM. Dette rakner garantert.

  Om det er andre selskap det bør advares mot, send oss så mye informasjon du kan om selskapet så vurderer vi utfra følgende kriterier:
 • Vil selskapet bli ulovlig ifølge norsk lovverk?
 • Er selskapet nystartet?
 • Er det sterk hype i selskapet uten særlig substans?
 • Er det ”fiktive” overprisede produkter eller tjenester i selskapet?
 • Er selskapet registrert med foretaksinformasjon i Norge/ skandinavia?
 • Hvor mye koster det å starte?
 • Hva slags bonussystem følger bedriften?
 • Er det høyest fokus på vervingen eller på produktene og tjenestene?
 • Er det mulig å få kontakt med eierene eller kontaktpersoner for selskapet via telefon OG mail?
 • Er det tydelig og klart hva som skal selges på siden?
 • Er det store lovord fra eierene av selskapet?
 • Virker det som et bli rik raskt system?
 • Hvor vanskelig er det å skille selskapet som et seriøst eller useriøst selskap?
 • Hypes det opp et titalls tusen medlemmer på svært kort tid? Dette diskvalifiserer.
 • Er det griskhet som driver selskapet og klare indikasjoner på dette?
 • Er det et produkt eller tjeneste med verdi for forbrukere ikke bare for medlemmer?
 • Er det kun over internett systemet markedsføres?
 • Er selskapet registrert i land der det er enkelt å unndra skatter fra norge og som unngår norsk lovverk?
 • Hvordan går pengestrømmen i selskapet?
 • Hvordan blir bonuser utbetalt?
 • Er det dokumenterte egenskaper ved produktene?
 • Bruker selskapet medisinske påstander rundt sine produkter?

  Det er mange spørsmål vi vil ha svar på, vi vil heller advare mennesker mot selskap som ligger i gråsonen for å skåne bransjen enn å la vær å gjøre noe. Vi lar heller et selskap som driver sterkt i grenseland gå konkurs enn å ta risikoen på en ny kamuflert pyramidebølge slik høyskoleprofessor Gorm Kunøe mener det er fare for.

  Selskap som får et negativt stempel og ligger på varslingslisten på vår forside vil komme opp tidlig på førstesiden på google ved søk på navnet. Networkmarketing.no har en sterk posisjon via google. Vi advarer personer mot å sette sitt navn og rykte på spill i useriøse foretak. Det vil være en flaskehals å komme gjennom for nye selskap og vi oppfordrer nye selskap å melde ifra til oss med så mye fakta informasjon som mulig ved inntog i skandinavia. Om det er et seriøst foretak skriver vi positivt om selskapet, om det er useriøst, slakter vi det. Det skal være en rettferdig bransje. Vi jobber også i samarbeid med direktesalgsforbundet, lotteritilsynet og det norske lovverk her i networkmarketing.no / nwm.no. Lotteritilsynet vil også bruke varslingslisten på networkmarketing.no som en ledetråd for hvilke selskap som bør kontrolleres nærmere. Vi er i stadig dialog med vår kontaktperson i tilsynet.

  Gi oss tips her: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen eller ring tlf 0047 45600654

 

Banner