bg.png
Om oss
Banner

Meningsmåling

Burde Aktivitetveggen vise alle medlemmers aktivitet, ikke bare dine venners aktivitet? (du velger fremdeles selv om din egen aktivitet vises for alle registrerte, bare venner eller bare deg selv)
 

Velkommen til NetworkMarketing.no / NWM.no !

NetworkMarketing.no tilbyr informasjon og nyheter innenfor nettverksbransjen. Vår målgruppe er personer som lurer på hva nettverkssalg er, og personer som allerede er involvert i bransjen.

Vår visjon er å bli Europas ledende informasjonskanal rundt MLM, med markedets beste verktøy for distributører i bransjen. Vi ønsker også å være med å skape en bransje ren for såkalte pyramidespill, og gråsoneselskap som utnytter bransjens markedsførings system på en useriøs og/eller ulovlig måte.

Siden starten våren 2001 har vi blitt godt etablert som Nordens største nettside om nettverksmarkedsføring. Vi leverer nyheter om bransjen, tips og råd, motiverende artikler, intervjuer og verktøy til store og små nettverksmarkedsførere. Vi har også et diskusjonsforum der man kan dele sine erfaringer og diskutere med andre. Over 20.000 innlegg har blitt skrevet i diskusjonsforumet.

Vi har i dag tusenvis av besøkende hver måned og ser på fremtiden som enda mer spennende innen networkmarketing.

Vi ønsker for ordens skyld å påpeke at NetworkMarketing.no er en objektiv informasjonskanal. Vi fremhever ingen selskaper fremfor andre, og forsøker å gjenspeile realiteten på en best mulig måte.

Vi ser også på vår oppgave som bransjens vokter. Vi vil gjøre det vi kan for å slå ned på useriøse selskap som ødelegger for andre seriøse aktører. Såkalte pyramider eller pyramidespill er begreper vi streber etter å utrydde i norge.

Vi vil også skape klarhet rundt forskjellene på nettverksmarkedsføring/MLM og pyramidespill.

Slagord: "Vi vil opplyse og utdanne folket"

Våre etiske rettningslinjer

 • Vi aksepterer ingen pyramidespill eller useriøse gråsoneselskap.
 • Vi aksepterer ikke hype og ”overskryt” av muligheter i bransjen.
 • Vi ønsker ikke menneskehandel, på tvers av selskap, og innad i organisasjoner. Med dette mener vi rekruttering, der målet er å overtale en distributør til å skifte organisasjon, spesiellt innenfor samme selskap. Slikt skader menneskers syn på bransjen, og skaper stor missnøye.
 • Vi vil følge lovverk i Norge og skandinavia, og arbeide utifra dem.
 • Vi vil opptre objektivt ovenfor alle seriøse aktører i bransjen.
 • Vi vil kunne slå ned på ulovlige overtramp og uetiske handlinger.
 • Vi oppfordrer alle til å gjøre mot andre som de selv vil bli behandlet.

  Vi håper du finner sidene våre informative og interessante. Dersom du gjør det, så anbefal gjerne sidene videre i ditt nettverk!

  Vi vil registrere oss som medlem i flere selskap for å få tilgang til underliggende innformasjon. Dette vil vi ikke opplyse selskapene om, og ofte er dette en grunn til at selskap havner på varslingslisten. Vi vil enten registrere oss som networkmarketing eller liknende navn i selskap vi ser på som legitime, men vil ofte registrere oss under annonyme navn i andre tilfeller. Vi ser på dette som eneste måten å knekke noen av de mest useriøse pyramidenettverkene i norge. Ofte registrerer vi oss også for å teste produktene, få mer informasjon om selskapet og menneskene bak. Det hender også vi får andre til å registrere seg eller bruker personer som allerede er registrert. For oss er inside informasjon det viktigste.

  Vi er avhengige av tips fra selskapene og tips om bransjen fra deg, så send oss gjerne dine tips!

  Event
  NetworkMarketing.no arrangerer objektive seminar for distributører hvor du lærer det du trenger av de beste i bransjen. Dette er trygge seminar/event hvor kryssrekrutering og promotering av selskap er strengt forbudt.
  Dette gjør vi for å hjelpe alle som ønsker å tilegne seg essensiell kunnskap for å mestre sitt liv og bygge en solid gjentagende inntekt.
  Vår dypeste intensjon og visjon er å gi deg svar på dine fundamentale spørsmål i livet.
  Spørsmål som...
  • Hvordan finner man lykke?
  • Hvorfor har jeg ikke lykkes enda selv om jeg står på som jeg gjør?
  • Hvilke vei er den rette for meg?
  • Hvem er jeg og hvordan finner jeg meg selv?
  • Hva er meningen med livet?
  • Hvorfor er vi her?
  • Hvordan kan jeg oppnå mitt maksimale potensial?
  • Hvorfor ser noen mennesker ut til å ha alt, penger, lykke, kjærlighet, fred mens andre ikke har det?
  • Er vi en del av noe større eller er vi individualister uten tilknytning til andre?
  • Hva er viktigst av indre arbeid(selvutvikling og spirituelt arbeid) og ytre arbeid(fysisk og praktisk)? Og hva er forskjellen på disse?
  Dette er fundamentet vi arbeider ut i fra når vi velger foredragsholdere innen forskjellige områder som nettverk, selvutvikling, business, helse og andre retninger.
  Les mer om våre event her

   

   
 •  

  Banner