Article Ikke la problemer stå i veien
Banner

Meningsmåling

Burde Aktivitetveggen vise alle medlemmers aktivitet, ikke bare dine venners aktivitet? (du velger fremdeles selv om din egen aktivitet vises for alle registrerte, bare venner eller bare deg selv)
 
Ikke la problemer stå i veienTilbakeslag er en vanlig ting når en driver sin egen forretning. Hvis du lar det gå inn over deg, kan dette gjøre deg overbevist om at et prosjekt er dømt til fiasko før det faktisk er det.

Sannheten er at å lære seg å overkomme slike motbører kan styrke dine egenskaper som leder, både for deg selv og andre.

I noen sammenhenger kan også et hinder hjelpe til med å få frem et poeng eller vise en annen vri på en løsning du ikke visste om først.

Nøkkelen til å få et hinder til å jobbe for deg og ikke mot deg, ligger i hvordan du reagerer når problemet oppstår. Hvis du er en motivert person, som ikke lar noe stå i veien din, blir du uansett ikke berørt i stor grad. Du vil uansett finne en løsning enkelt.

Hvis du pleier å se på problemer og tilbakeslag som fiasko, vil du kanskje aldri komme deg ut av hengemyren, uansett hvilke løsninger du omgir deg med.

Noen forslag til løse problemer:

 • Sett et team på problemet. Flere kloke hoder samlet, gir flere mulige løsninger.
 • Ikke la et problem avspore et helt prosjekt. Fortsett som planlagt om mulig.
 • Spør mennesker som har jobbet med lignende ting før om hjelp.
 • Tro aldri at et problem er uoverkommelig.

  Husk til slutt at det er holdningen din som er bestemmer om du vil løse problemet.

  Copyright © Xtremedia 2007

 • Send mail til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen
 • Relaterte bøker – www.NETWORKSHOP.no

 •  

  Banner