Article Er du blitt utsatt for tidstyveri?
Banner

Meningsmåling

Burde Aktivitetveggen vise alle medlemmers aktivitet, ikke bare dine venners aktivitet? (du velger fremdeles selv om din egen aktivitet vises for alle registrerte, bare venner eller bare deg selv)
 
Er du blitt utsatt for tidstyveri?Mennesker kan avgjøre sin egen fremtid simpelthen med hvordan tilgjengelig tid blir styrt og utnyttet. Skikkelig tidsstyring kan utgjøre forskjellen på det å tjene penger til å betale regninger eller til å leve det livet en virkelig ønsker.

Uansett hvilken type forretning finnes det fellesnevnere for hvordan de fleste forretningseiere er tilbøyelige til å kaste bort tiden sin. Husk, dette er tid som kunne blitt brukt til å tjene penger på.

Telefon
Det er viktig å være vennlig med kunder på telefonen. Men det kan bli for mye. Samtaler som drar seg over på andre ting enn forretning, skal ikke holdes i arbeidstiden. Hold telefonsamtalene korte og konkrete i arbeidstiden.

E-post
Dagbladet skrev i en artikkel i høst at 52 % av nordmenn bruker minst to timer på å lese, besvare og skrive e-post. Med all e-posten som flyter i organisasjonene rundt om, bruker sannsynligvis nettverkere like mye eller mer tid hver eneste dag på denne aktiviteten.

Nå er det ikke slik at alt dette er bortkastet tid. Men reduser tiden du bruker på e-post til det minimale. Husk at 2 timer hver dag, blir til 14 timer i uken og 60 timer i måneden.

Huslige gjøremål
Nettverksmarkedsføring er en jobbhjemmefraforretning. Men bland ikke sammen forretning og husarbeid. Gjør en ting om gangen og gjør det skikkelig.

Med tidsstyring og planlegging vil du kunne oppleve å få mer gjort. Og det bare med å være mer effektiv i utføringen av ting.

Copyright © Xtremedia 2006

  • Send mail til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen
  • Relaterte bøker – www.NETWORKSHOP.no - Vi gir deg de beste julegavene!

  •  

    Banner