Article Belønn de som bidrar til omsetning: Del ut gaver
Banner

Meningsmåling

Burde Aktivitetveggen vise alle medlemmers aktivitet, ikke bare dine venners aktivitet? (du velger fremdeles selv om din egen aktivitet vises for alle registrerte, bare venner eller bare deg selv)
 
Belønn de som bidrar til omsetning: Del ut gaver


Tradisjonelt har vertskapet fått 10 % av omsetningen på partyet i produkter. Dette er en belønning for umaken vertskapet tar med å arrangere et homeparty. Men hva med å gi en belønning eller gave til andre som også tilfører noe av verdi til homepartyet?

Nå er det på tide å utvide tankegangen og tilføre flere spennende elementer i et homeparty.

Belønning for ekstra gjester
De som gjør seg umaken verdt eller ekstra innsats bør bli belønnet. Hva med å tilby gaver til innbudte deltakere som tar med seg ekstra gjester. Den ekstra gjesten vil potensielt doble omsetningen på en og samme invitasjon.

Forslag til gaver kan være:

 • gavekort på middag for to
 • gratis produkt
 • rabatt på kjøp av produkter
 • 2 for prisen av 1
 • osv

  Flere ulike gaver
  Gjør gjerne ulike vrier på vertinnegaven også. Men husk: Det er viktig at gavene har noenlunde lik verdi fra gang til gang.

  Hva med å ha gaver til de som kjøper ekstra mye.

  Eller hva med å tilby gaver til de som deltar flere ganger på party i din regi.

  Utdeling av gaver
  Del ut gavene under alle gjesters åsyn. Du oppnår flere ting med det. Blant annet gjør du kjent for alle hva de også kan få ved neste anledning. Slik kan det føre til at enda flere gjør seg umaken verdt neste gang.

  Ting nummer to: Du oppnår effekten med å anerkjenne folk for deres ekstra innsats. Alle liker å bli anerkjent, uansett hvor lite det måtte virke.

  Tenk nytt. Gjør det til en spennende ”happening” å delta på dine partyer. For husk: Det er det de prater om i morgen.

  Copyright © Xtremedia 2006


 • Send mail til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen
 • Relaterte bøker – www.NETWORKSHOP.no
 •  

  Banner