Article Hjelp oss...å hjelpe deg
Banner

Meningsmåling

Burde Aktivitetveggen vise alle medlemmers aktivitet, ikke bare dine venners aktivitet? (du velger fremdeles selv om din egen aktivitet vises for alle registrerte, bare venner eller bare deg selv)
 
Hjelp oss...å hjelpe deg

 


Vi ber deg hjelpe oss å få lagt inn flere bøker for deg og ditt team. Derfor har vi nå virkelig satt ned prisene på alle bøker og materiell med opptil hele....

60% rabatt!!!


Se utvalget på www.NETWORKSHOP.no nå!!!

For eksempel får du:
-Rikdommens ABZ for kun 249,- (veil. 275,-)
-Alle enkelt CDer og DVDer for kun 99,- (veil 130,-)
-Your First Year in Network Marketing for kun 199,- (veil. 259,-)
-Og de fleste andre bøker og materiell til rekord verdier for deg nå på...


www.NETWORKSHOP.no

Kjøp for deg og ditt team slik at vi kan hjelpe nettop deg og dere å vokse med større utvalg og bedre tjenester fremover.

Vi er avhengig av at du anbefaler siden til dine venner og bekjente og vil gjøre alt som står i vår makt for å gi deg og dine den servicen, de priser og det utvalg dere fortjener og trenger for å oppnå suksess i livet og din forretning.

Vi lover å være den største og beste tilbyder av MLM bøker, personlig utvikling og materiell for deg og ditt team både nå og i fremtiden og vil komme med mye nytt de neste måneder og år...

Hjelp oss å promotere sidene til alle i ditt team og la oss hjelpe deg og din organisasjon.

Ring gjerne for å forhandle bøker for ditt team og la oss hjelpe deg å sette sammen bokpakker for deg og ditt team. Vi kan fortelle deg hva du bør velge i de forskjellige faser fordi vi går igjennom bøkene og kan dem selv.

Du kan sende en mail til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen eller ringe på tlf: 0047 45600654. Om det er noe du er missfornøyd med eller råd du vil komme med så ta gjerne en telefon eller send en mail. Vi skal bli BEST på det vi gjør - hjelp oss å hjelpe deg.

Kjøp bøker, cder, dvder og spill på www.NETWORKSHOP.no

På forhånd Hjertelig Takk til alle som bidrar og hjelper til med å øke kunnskapen innen bransjen i Skandinavia.

Hjertelig Hilsen Eier og Daglig leder
Kjetil Dreyer
NetworkMarketing.no /www.NWM.no
&
www.NetworkShop.no
Tlf: 0047 45600654

 

Banner