Article Er MLM/nettverksmarkedsføring inne i den "andre vekstbølgen" i Norge nå?
Banner

Meningsmåling

Burde Aktivitetveggen vise alle medlemmers aktivitet, ikke bare dine venners aktivitet? (du velger fremdeles selv om din egen aktivitet vises for alle registrerte, bare venner eller bare deg selv)
 
Er MLM/nettverksmarkedsføring inne i den "andre vekstbølgen" i Norge nå?Den Andre Vekstbølgen – Flodbølgen
Den andre vekstbølgen kommer gjerne etter at pionerfasen er over, det vil si at grunnlaget for vekst er lagt og til stede med få hindringer i veien. Det vil alltid foreligge dokumenterte resultater å se tilbake til i pionerfasen der de aller mest hardbarkede har banet veien for de som kommer etter.

Det er faktisk svært sjeldent at det er de som starter først som tjener mest penger på sikt i et nettverksselskap, selvom det er det de fleste som ikke kjenner til fakta tror. Vi hører hele tiden ”du må komme inn i starten for å kunne lykkes,” ”det er kun de på toppen som tjener penger.” Dette er klassiske svar fra feil informerte mennesker som ikke kjenner bransjen eller vet hva de prater om.

Disse menneskene skal ha æren for de muligheter etterkommerne får innen selskapet og i bransjen, for uten disse menneskene ville verken bransjen eller selskapene være varige tilstede.

Så hva mener vi med den andre vekstbølgen?

Dette er vekstbølgen som følger etter den første vekstbølgen som i stor grad bygger på entussiasmen og pågangsmotet til pionerene samt selvfølgelig gode produkter/tjenester. Den andre vekstbølgen overgår stort sett den første vekstbølgen og det er den tidsperioden de fleste virkelig får en ”lett” periode innenfor bransjen. De største pengene tjenes og omsettes i denne perioden. Brikkene er på plass, systemene fungerer og er utprøvd, markedet er klart og selskapene øker ofte antall møter. Samtidig strammer opp opplærings- og treningssystemet betraktelig. Vi kan sammenlikne dette med en snøball som begynner å rulle og blir større og større. Den andre vekstbølgen er stort sett mye mer stabil og gir den effekten vi populært kaller ”flodbølgen” innen nettverksbransjen.

Vekstbølgene varierer i tid fra selskap til selskap men kan også slås sammen til en vekstbølge for bransjen generellt noe som gir synergieffekter for de seriøse aktører i hele bransjen.

Vi i NetworkMarketing tror markedet fremover er klar for en ny vekstbølge og tror den allerede er i sin spede begynnelse. Vi vil peke på noen punkter for hvorfor vi tror dette.

Innenfor bransjen sett i sammenheng vil denne vekstbølgen kunne vare i flere år og øke kraftigere og kraftigere mot slutten, før vekstkurven flater ut og får en normal solid vekst i etterkant.

Har pyramidespill nå hatt sine vekstbølger? Kan vi nå endelig se frem mot en renere og solid MLM(Multi Level Marketing) bransje?

Vi vet at de siste to årene har pyramidespillene dominert veldig, og dette er det mange grunner til:
1.Mangel på regler og lovverk i landet
2.For lite opplyst bransje. (Noe vi jobber hardt med å skape i samarbeid med direktesalgsforbundet, lotteri og teletilsynet, barne- og familiedepartementet og DinePenger. Det kommer også stadig flere og flere opplyste media, som følger med på denne trenden om å opplyse mennesker om forskjellene mellom pyramidespill og MLM/nettverksmarkedsføring. Istedenfor å skape forvirring og tvil om bransjen som uansett har kommet for å bli. )
3.Menneskers latskap og sug etter raske penger. Den dagen nordmenn forstår at dette ikke finnes i noen form uten å lure andre mennesker, vil alle kunne lykkes innen seriøse MLM selskaper om man kun har to egenskaper:
a) Vilje til å lære og utvikle seg over tid.
b) Utholdenhet og aldri gi opp.

Pyramidetrenden ER over og det VIL bli slått beinhardt ned på fremmover både fra NetworkMarketing.no sin side og andre media. Det vil ikke være rom for slike selskap i fremtiden. Men vi ber alle være på vakt, gi oss tips om slike selskap og sjekke ut selskapene grundig før man innvolverer seg i et selskap innen MLM. Ikke lytt til gullkantede lovord, ”hyping” og falsk entussiasme uten å sjekke ut at det er substans og fakta rundt dette. Gjerne spør oss her i NetworkMarketing.no om råd: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Tilbake til den andre vekstbølgen/”flodbølgen.”

Hvorfor tror vi i NetworkMarketing.no at vi ligger foran en ny gigantvekst i bransjen de neste årene?

1. Nye lovverk i bransjen. Dette strammer inn og gjør det enklere å skille pyramider fra nettverksmarkedsføring samt å ta de selskap som ikke framlegger gyldige regnskap. Dette tror vi vil bidra til større selvtillit og trygghet innenfor de seriøse foretak i bransjen og skape et momentum på sikt.

2. Flere selskaper har allerede hatt en voldsom vekst fra januar, februar, mars. ACN er det selskapet som nå vokser raskest i Norge og har slått alle rekorder i sin 13 år gamle historie i mars måned og ser ut til å få den beste måneden noensinne også i april. En grunn til det er nye enklere systemer, nytt håp i bransjen, hyppigere treninger og møtevirksomhet. Kanskje det viktigste for bransjen generellt er at multimilliardær Donald Trump har inngått et profileringssamarbeid med det første MLM selskap i sin historiske karriære. Vi kommer nærmere tilbake til dette senere. Andre helse- og velværebaserte selskaper vokser også kraftigere nå, dette gjelder selskap som Forever Living Products, Nu Skin, Oriflame, Shine Club m.fl. og det vil komme flere seriøse aktører på sikt.

3. Trendene driver bransjen fremover sterkere enn noensinne.
a. Helse og velvære
b. Dereguleringen av tele- og energimarkedet
c. Internett trenden, verden blir mindre
d. Ny teknologi som VOIP/IP telefoni der man kan ringe over nettet og se de du prater med for lik pris uansett hvor i verden man er. Nå kan man holde konferanser på verdensbasis i sin egen stue og kunne kommunisere "live" med mennesker i Australia via en prosjektor/videotelefon for samme pris uansett beliggenhet.
e. Distribusjonsrevolusjonen, det er her de store kostnadene kan kuttes i dag og det er det MLM/nettverksmarkedsførings bransjen gjør. Effektivisering av distribusjonsprosessen av varer og tjenester.
f. Mennesker generellt trenger en tilleggssikkerhet og dette tilbyr MLM bransjen på en svært skånsom og tålmodig måte. Skaff deg DVDen The Perfect Business av Robert Kyiosaki for nærmere forklaring. www.networkshop.no
g. "Baby boom" generasjonen pensjoneres innen 6-7 år og deretter 10 år frem i tid. Det er disse som vil trenge en mulighet til å spe på litt ekstra på økonomien sin og det tilbyr bransjen. Disse er etterkrigsbarna som utgjør ¼ av verdens befolkning. Allerede nå i dag begynner mange av disse å se seg om etter alternative inntektsløsninger, dette gir bransjen, samt treningen og supporten til å skaffe seg det.
h. Ny teknologi generelt.

4. Enorm vekst i USA, Europa og Asia forplanter seg utover hele verden, også i Norge. Det ser vi klare trekk på allerede. Og øker i takt med bedre og nyere teknologi, dette lar seg ikke stoppe.

Det er ingen tvil overhode at disse trendene tvinger seg frem uavhengig om Hegnar.no og VG sin dinside.no skriver negative artikler. Slike trender er det ikke media som skaper, men menneskers behov i markedet, og dette vil i fremtiden de neste 15 - 20 årene nå klimaks. Vi er inne i en tid med stort press i markedet, innenfor helse ser vi klare tegn til dette gjennom kraftig fokus på helsebringende produkter. Innen tele- og energimarkedet, samt internett er det en enorm vekst i dag med store fremmtidige nylanseringer av teknologi. Enorm konkurranse i tele markedet gjør at MLM som markedsføringsform tar mer og mer over for de ytterst få selskap som klarer å skape et system som fungerer godt i markedet, ACN er det selskapet som har lykkes best innen tele og energi innen MLM i Norge og verden forøvrig.

Alle disse trendene vil sammen skape det vi ser er begynnelsen på den ”andre” store vekstbølgen i bransjen. Pyramidespill har kun vært en flis i øyet på en gigantisk revolusjon som ligger foran oss og som tvinges frem uansett av drivkreftene i markedet i dag og i fremmtiden.

Disse tror vi ikke vil være en del av fremtidens MLM bedrifter i Norge slik vi ser det i dag:
• Aspiritus
• CHX travel, vi er fremdeles i tvil rundt dette selskapet, men det kan være fremtidsrettet, det vil tiden vise.
• X-Scape
• Combitel, som MLM selskap fungerer de ikke.
• PG One
• Riskfreeprofit, RFP. Enda et liknende T5PC og PIPS system.
• Vi er også svært usikre på Enliven International, som skal ha et produkt med helsebringende virkning, men vil måtte dokumentere effekten av dette først før vi tror på dette. NetworkMarketing.no har registrert oss som medlem for å sjekke ut selskapet og er ikke imponert over det vi har sett til nå. Også flere personer fra det konkursrammede Entertainment Express var deltakende også der selvom dette ikke beviser noe. Vi vil allikevel følge med på dette fremmover.

Vi ser også på endel andre selskap som vi ikke tror vil vare særlig lenge eller være med på den andre vekstbølgen. Dette er selskap som ser ut til å ha dødd ut, som det er mye rot innenfor, merkelige oppkjøp og dårlige stukturer eller ligger i gråsonen, med et tilsynelatende fiktivt produkt. Det er vel og merke noen av disse selskapene som har produkter og tjenester av god verdi, men som vi ser har et for dårlig system med mye rot og få dokumenterte gode resultater. Vi vil ikke fortelle noen at de ikke bør innvolvere seg innenfor disse, men sjekk grundig opp visse ting som økonomisk soliditet, eierenes integritet, opplæringssystem, virker produktet for godt til å være sannt? Hvor stor innvestering må du ut med og hvordan står det i stil til omsetningen av produktene/tjenestene?

Vi ser frem til å bidra til bransjen i fremtiden og ser frem til en enorm vekst de neste årene.

Vi ønsker alle lykke til, aldri gi opp om du har funnet ditt seriøse og langsiktige selskap og aldri lytt til andres meninger og synspunkter uten å sjekke fakta og ta dine egne beslutninger!Husk gresset er sjeldent bedre på andre siden, om du er innenfor det du trives med og du vet det er langsiktig og seriøst så vær lojal mot ditt eget selskap, for bransjens skyld og for din egen vekst. Ingenting kommer av seg selv, alt står og faller på nettop DEG, fordi det er du som er din egen sjef her. Skyld ikke på andre om du ikke lykkes, søk heller bedre hjelp fra mennesker som har lykkes.

Kjør på folkens! For å forstå vekstbølgen så les boken Flodbølge av Edvard Ludbrook: Flodbølge – Edvard Ludbrook, se også andre MLM bøker på WWW.NETWORKSHOP.NO

 

 

Banner