Article MLM-Tips med Espen Hafstad
Banner

Meningsmåling

Burde Aktivitetveggen vise alle medlemmers aktivitet, ikke bare dine venners aktivitet? (du velger fremdeles selv om din egen aktivitet vises for alle registrerte, bare venner eller bare deg selv)
 
MLM-Tips med Espen Hafstad

La meg gi deg et eksempel. Ditt MLM selskap arrangerer et stort stevne. Som MLM support leser vet du at det er viktig at så mange som mulig deltar på stevnet. Dette fordi:

 • Større stevner skaper entusiasme
 • Øket kunnskap og nye ideer
 • Mulighet til å bli bedre kjent med andre mennesker fra ander land/andre kanter av landet.

  En leder identifiseres ved at han melder seg selv på først. Folk som ikke enda er ledere undersøker først om andre i deres organisasjon reiser, før de bestemmer seg for om de skal reise. De kommer typisk med kommentarer som: Jeg tror ikke jeg reiser fordi ingen fra min gruppe blir med. Eller : Jeg reiser, dersom jeg får noen med meg!

  Hva er det som foregår i denne situasjonen. Jo "lederen" ledes av gruppen. DERSOM noen i gruppen min reiser blir jeg med. Hva gruppen gjør bestemmer hva "lederen" gjør.

  En ekte leder gjør det som er best totalt uavhengig av gruppen. Han vet at skal han ha suksess må han gjøre det som er nødvendig. Når du reiser på neste stevne så vit at noen av de som kommer på stevnet alene i ettertid vil vise seg å bli dine beste ledere. I den gruppen vil du finne de menneskene som noen måneder fram i tid vil ha vekst i sin gruppe. Her vil du finne noen av de som vil nå topp posisjoner i selskapet.

  Selvfølgelig er det samme i enda større grad sant for han som kommer med en stor gruppe.

  En god leder er først en god elev. Så en god leder. Deretter kommer veksten i personens gruppe. Dette er rekkefølgen gode ledere blir til i. Det kan godt være noen som har en organisasjon uten å være ledere, men denne organisasjonen er skapt i kraft av en leder høyere oppe. Veksten i en slik gruppe vil alltid være begrenset. Kun dersom noen i gruppen griper tak i seg selv og sier: "Jeg vil være en leder", vil det under denne personen bli vekst ut over det vanlige

  Suksess er avhengig av dette. Bestem deg i dag for å lede. Deg selv først – andre vil komme etter.

  Vennlig hilsen Espen Hafstad


 •  

  Banner