Article Laksecamping og skjønnhetskremer
Banner

Meningsmåling

Burde Aktivitetveggen vise alle medlemmers aktivitet, ikke bare dine venners aktivitet? (du velger fremdeles selv om din egen aktivitet vises for alle registrerte, bare venner eller bare deg selv)
 
Laksecamping og skjønnhetskremer

Unni Nordhammer er en av de viktigste selgerne til LR International Norge. Det er nå 7 år siden hun startet som selvstendig distributør for selskapet, etter å tidligere ha jobbet som regnskapsansvarlig for en bedrift i 17 år. Også mannen Sverre er aktiv i LR, ved siden av jobben i Veidekke.

Hvordan strekker tiden til ?

- Vi er et solid team. Som du sikkert forstår så er vi ikke arbeidsledig fra før med mye arbeid både med camping og gartneri. Jeg er den som er ute og markedsfører LR, forteller Unni.

- Å ha forståelse for den jobben jeg gjør og ikke minst tro på at det går an er kjempeviktig. Med tenåring i huset som selvfølgelig skal på sine aktiviteter med dans og ridning, kreves det at en av oss er tilstede, fortsetter hun.

- Da jeg skjønte at det gikk an å skaffe seg en solid inntekt med LR jobbet jeg så ofte som mulig i starten. Det er er også mye å gjøre med våre andre bedrifter, så det kreves planlegging og prioritering. Vi ble organisasjonsledere i løpet av ett år og LR har liksom blitt en del av oss, forklarer Unni.

Aktuell:
Organisasjonsleder i LR
Alder:
50
Sivil status:
Gift med Sverre
Barn ?
Sønn på 25, Datter på 13
Bosted:
Lundamo
Føler du at pyramideselskapene ødelegger for deg i din hverdag ? Er folk ekstra skeptiske ?

- Nei, egentlig ikke. Vi har et solid produktspekter med topp Aloe Vera produkter og mange ekslusive parfymer. Med frontfigurer som blant andre Heidi Klum, Boris Becker, Michael Schumacher skjønner folk flest at LR er et seriøst selskap, forteller Unni.

Hvorfor jobber du med mlm ? Det sies å gi bedre tid, mer inntekt osv, men er det ikke i realiteten ganske mye jobb for pengene ?

- Jeg jobber med mlm fordi at jeg har stor tro på at det er framtidens måte å handle varer på. Jeg gleder meg hver dag til å ta fatt på nye muligheter. Mlm kan gi folk flest en mulighet til å skaffe seg en ekstrainntekt , ekstra pensjon eller en solid årsinntekt. Hvis man ikke er villig til å prioritere og sette av tid til mlm så gir det da selvfølgelig ikke de store inntektene. Hvis folk er villig f.eks. til å jobbe like mye i sin LR bedrift som for en sjef eller en annen bedrift som de nettopp har startet ,så kan en da ikke unngå å tjene penger, forteller Unni.

Bil-ordningen til LR har tidligere fått kritikk. Er du en av de som har en slik bilordning ?

- Bilkonseptet til LR alltid har vært frivillig. Jeg har nå hatt Mercedes i seks av de syv årene som jeg har jobbet med LR og er kjempefornøyd. Vi jobbet oss opp til organisasjonsledere i løpet av 1 år og fikk da valget om vi ønsket å se på bilkonseptet. Etter å å lest kriteriene og vurdert vår omsetning og hva vi ønsket å gjøre framover syntes vi dette var virkelig bra, forteller Unni.

Hvilke utfordringer er de tøffeste når man jobber som nettverker ?

- Man må ha en god del selvdisiplin, evnen til å motivere seg selv og må kunne jobbe selvstendig. Jeg tror det kan være disse tingene som folk flest ikke klarer. I en vanlig jobb får man arbeidsoppgavene lagt foran seg, men nå må man skape dem selv. Enkelte velger dessverre å prioritere Hotell Cæsar og andre "viktige "Tv programmer først, sier Unni oppgitt. Selv har jeg lært mye gjennom å lese bøker om nettverksmarkedsføring. Jeg synes det er kjempeartig å jobbe i team med positive mennesker og å se at andre har suksess med LR, enten i min eller andres organisasjon!

 

 

Banner