Article Med Øye for seil
Banner

Meningsmåling

Burde Aktivitetveggen vise alle medlemmers aktivitet, ikke bare dine venners aktivitet? (du velger fremdeles selv om din egen aktivitet vises for alle registrerte, bare venner eller bare deg selv)
 
Med Øye for seil
 

Det har versert rykter om at finansakrobaten Thomas Øye har vært involvert i T5PC. Om det stemmer eller ikke, vet bare noen få av toppene i T5PC. Vi har imidlertid fått bekreftet av en kilde at Thomas Øye sitt navn brukt på en hotellregning under en forretningsreise T5PC-styret gjorde til Dubai. Dermed ser det ut til at Thomas Øye har vært involvert i T5PC på en eller annen måte. Han var i hvert fall med på forretningsreisen til Kina for å få i gang en avtale med CCE (China Commodity Exchange) som skulle gi billige varer til T5PC sin webshop.

Kjør hardt, kjør stil

På reisen til Kina og Dubai ble det i følge vår kilde svidd av hele 2 millioner kroner. 2 millioner ut av kassa til T5PC, som rundt 80.000 nordmenn sammen hadde spleiset på. Noen av kronene gikk med på å betale for hotellrommet på ett av verdens dyreste hoteller, populært kalt "Seilet". Burj Al Arab, som hotellet egentlig heter, skal være verdens eneste syv stjerners hotell.

Thomas Øye bekrefter i et intervju med Dagbladet i dag at han møtte to av styremedlemmene, men vil ikke navngi dem:

- Jeg har vært en døråpner for å hjelpe dem i gang med logistikken for webshoppen i Dubai. I tillegg har jeg vært en døråpner for å hjelpe dem med handel av varer i Asia. Under dette arbeidet introduserte jeg dem for flere sentrale personer i Dubai, blant annet Barakat (Abed Barakat, jobber som internasjonal rådgiver i de arabiske landene, red. anm.). Jeg fikk ikke noe honorar for arbeidet, men meningen var selvsagt at dette prosjektet skulle lykkes, sier Øye til Dagbladet.
 

Banner