Article Formel 1, tennis, fotball og sminke
Banner

Meningsmåling

Burde Aktivitetveggen vise alle medlemmers aktivitet, ikke bare dine venners aktivitet? (du velger fremdeles selv om din egen aktivitet vises for alle registrerte, bare venner eller bare deg selv)
 

Da capo for LR-International

News image

Ferske tall viser at LR-International omsatte for omtrent det samme i 2003 som i 2002. Resultatet ble mer enn halvert. 

Les hele artikkelen

Formel 1, tennis, fotball og sminke

News image

LR International har satset på et sportslig image. Ved hjelp av 100.000 distributører, et fotballlag, Michael Schumache...

Les hele artikkelen

Relaterte emner: LR Health & Beauty

-
+
12
Formel 1, tennis, fotball og sminke
fredag 04. april 2003 01:31

LR International ble etablert i 1984 i Tyskland av Spikker og Hickmann. Forretningsideen var å tilby eksklusive parfyme-, kosmetikk- og kroppspleieprodukter til spesielt gunstige priser. Som alle andre selskaper innenfor nettverks markedsføring, hadde de to gründerne stor tro på at personlig råd og veiledning ville fenge. Da kunne de unngå de høye markedsføringskostnadene og slippe mellomleddene fra produsent til forbruker.

Etterhvert som flere og flere ble overbevist om kvaliteten på produktene, ble det bestemt at de skulle satse i utlandet. De første datterselskapene ble etablert i Holland og i Østerrike

Etterhvert har 25 europeiske land fått LR-avdelinger med et internasjonalt attraktivt produktsortiment og 100.000 LR-forhandlere. Totalt omsetter foretaket for litt over en milliard kroner i året.

I Norge har LR kontor i Hønefoss og omsatte i 2001 for 33 millioner kroner. Driftsresultatet var minus 1,3 millioner kroner.


En av de største gulrøttene for å bli forhandler er at du kan få disponere en Mercedes når ditt nettverk omsetter for en viss sum per måned. Dessverre har dette ført til flere rettsaker i Norge fordi enkelte distributører har misforstått noen av punktene i avtalen.

I tillegg til nettverksmarkedsføring har selskapet også et budsjett til mer tradisjonell markedsføring, nemlig å bruke kjente idrettsutøvere til å fronte produktene.

Foruten fotball-laget "LR-Ahlens" i tyske 2.Bundesliga, er Formel 1 fører Michael Schumacher blant utøverene LR bruker i sin markedsføring.

Den russiske tennisspilleren Anna Kournikova er nyeste stjerne på laget til LR. Avtalen LR og Kournikova har gjort settes i kraft neste år. Kournikova vil lansere sin egen produktserie med parfyme og bodylotion.

 

Banner