Article Tips og Råd
Banner

Meningsmåling

Burde Aktivitetveggen vise alle medlemmers aktivitet, ikke bare dine venners aktivitet? (du velger fremdeles selv om din egen aktivitet vises for alle registrerte, bare venner eller bare deg selv)
 
Tips og Råd

Man trenger en positiv innstilling og en god porsjon stå på vilje som ikke knekkes så fort. For å hjelpe og oppmuntre de som føler at det går litt ”trått”, har vi samlet en del tips og råd.

”De eneste som ikke tjener penger på nettverkmarkedsføring er de som slutter”
- Don Failla


Bruk produktene, bli kjent med dem, og elsk dem! Det er jo tross alt omsetningen av produktene firmaet lever av. Det er veldig viktig ha 100 % tro på produktene og selskapet. Har man det, er det mye lettere anbefale produktene videre, uten å ha den lille tanken i bakhodet som sier ”håper jeg får overtalt han til å bli med, så jeg tjener penger”.

Fokuser på at det er en mulighet du gir personen du presenterer for. Du skal ikke lure han eller henne med på noe. Du tilbyr deg å hjelpe han/hun til bygge en seriøs inntekt. Glem ikke det!

Tør å ta den telefonen du egentlig ikke tør å ta! Det kan være din gullkontakt! Har du noengang opplevd at noen har blitt sinte på deg når du har booket noen til presentasjon? Det er veldig bittert hvis den kontakten skulle ringe deg en dag, fordi du ikke turde å ringe.

Telefonen kan for mange være den verste biten. Tør ta telefonen, den er nødvendig. ”Men hva hvis de skjønner hva det er ?”. Svar: ”Flott!, du vet litt om det, da må jeg møte deg så jeg kan fortelle deg mer”, eller ”vet du hva det er også er du ikke med???”

Innvendinger og spørsmål fra den potensielle distributøren er positivt. For hvis han eller hun spør om noe, så sier det at personen har fulgt med på presentasjonen og er interessert i å vite hvordan dette egentlig er.

L – Listen
Hør på den potensielle distributøren, og ikke bare kjør over han med faktatall og historier. Vær litt myk. ”Jeg forstår hva du føler.... Jeg følte akkurat det samme... Men SÅ oppdaget jeg at......”
I – Identify
Vis hvem du er, hvorfor du er der med den potensielle distributøren, vis hvorfor du vil personen noe godt.
S - Show you care
Vis at du bryr deg om at personen skal tjene penger. Vis at hvis ikke du får personen til å tjene masse penger, så vil heller ikke du gjøre det.
T - Tell a story
Historier er veldig fine å bruke. Fortell dem en av historiene du har lært, for å fortelle på en litt artig måte, uten å bare bruke faktatall.
E - Ensure they understand
De må forstå hva du sier. Ikke la dem føle seg dumme når de spør dumme spørsmål. Det finnes ikke dumme spørsmål, bare dumme svar. Du har jo ikke noe å skjule, så la dem forstå det!
N - Notify them of options
La dem få se de forskjellige mulighetene. Kanskje er det en mulighet å være distributør, men er ikke det aktuellt så kanskje personen vil være kunde.

Det finnes tre typer mennesker: De som får ting til å skje, de som ser på at ting skjer, og de som spør hva som skjedde. Hvem vil du være?

Målsetting er ekstremt viktig i denne bransjen. Man må ha et personlig mål å jobbe mot, gjerne litt mer spesifisert enn ” tjene masse penger”. Tenk ett eller to år fram i tid. Kunne du tenke deg kjøre Porsche cabriolet? Eller kanskje sitte på en sydhavsøy og tjene penger på å drikke cola og nyte livet? Dette kan kanskje høres umulig ut for mange, men det er det ikke. Men man må jobbe hardt for at det skal bli mulig. Mange setter sine drømmer og målsettinger for lavt. Sett dem litt høyt, og jobb mot dem! Det kan også være en idé å ha flere delmål på vei mot den store drømmen. Da ser man etterhvert at flere og flere delmål blir oppfylt og man kommer stadig nærmere den store drømmen.

Start dagen din med en positiv tanke: ”Det finnes ingen umulige drømmer – bare vår begrensede oppfatning av hva som er mulig...”Relaterte Artikler hos NetworkMarketing.no

 • Snu nedtur til opptur !
 • MLM-tips med Espen Hafstad: Reisen mot målet
 • MLM-tips med Espen Hafstad: Fremmer du din egen forretning gjennom å være negativ mot andre MLM selskap?
 • Føler du at du lurer folk?
 • Den første telefonen
 • Ta med deg din business på ferie
 • Når kan du si opp jobben og satse fulltid på mlm?
 • Hva lærer man av network marketing?
 • Er network marketing for alle?
 • Bør jeg tenke på hvordan jeg kler meg?

 •  

  Banner